Cine e Oana Ailoae, concurentă în echipa Brenciu la Vocea României. Și-a descoperit talentul la 15 ani, datorită unui iubit care cânta hip-hop

 Oana Pantazi
.

Vineri seară încep live-urile la Vocea României, semn că populara competiție se apropie de final. Printre cei 12 rămași în cursă se numără și Oana Ailoae, concurentă în echipa Brenciu la Vocea României.

În vârstă de 29 de ani, Oana Ailoae, concurentă în echipa Brenciu la Vocea României, este mai determinată ca niciodată să ajungă în finală. Oana este din Iași și a venit la preselecții împreună cu soțul ei. Au trecut amândoi. A participat și anul trecut, însă, din păcate, nu a trecut de blind-uri.

Concurenta din echipa Brenciu a urmat Conservatorul

Cât a fost mică, Oana Ailoae, concurentă în echipa Brenciu la Vocea României, a fost înscrisă de către părinți la tot felul de activități sportive și nu numai. Cu toate acestea, familia ei nu s-a gândit niciodată la muzică. Talentul și l-a descoperit la 15 ani, datorită unui iubit care cânta hip-hop.

După ce au înregistrat împreună un refren le-au cerut părinților părerea, iar aceștia și-au înscris fiica la Colegiul Național de Artă Lucian Băncilă, unde a studiat canto clasic.

Ulterior, Oana Ailoae a urmat cursurile Conservatorului din Iași, iar în anul II a vrut să se înscrie la Operă, însă nu mai erau locuri disponibile. Viața ei a luat un alt curs în urmă cu 5 ani, când a mers la un casting pentru trupa RAO, care căuta soliști. Managerul trupei, actualul ei soț, a selectat-o și de atunci cântă împreună.

Cei doi s-au căsătorit după doi ani de relație și au o fetiță în vârstă de 3 ani. Oana povestește, amuzată, că, la început, nu își suporta soțul… Din păcate, aceasta își crește singură fetița, deoarece părinții ei nu o pot ajuta, fiind plecați în Germania la muncă, deoarece nu se mai ajungeau cu banii.

Familia Oanei e în străinătate

Mama ei lucrează ca asistentă medicală, iar tatăl, la o companie de mașini. Oana Ailoae mai are o soră care va pleca în curând în Anglia, așa că o să rămână singura din familie care mai locuiește în România.

Oana Ailoae, concurentă în echipa Brenciu la Vocea României, vine la preselecțiile de la Vocea României de 6 ani, dar a ajuns abia acum la blinde-uri. Ea și soțul ei au împreună o școală de muzică în care Oana le predă canto elevilor. Răzvan este sunetist într-un ansamblu de muzică populară.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton