Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa. S-a inspirat din cultura japoneză: „Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea”

 Ifrim Georgiana
.

Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa. Fondatoarea brand-ului „Musette' are un stil de viață inedit și a mărturisit că trăiește „complet diferit față de toți oamenii din România'. Aceasta și-a amenajat casa în stil japonez și a vorbit despre obiceiurile culinare împrumutate din locurile pe care le-a vizitat. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan este o afaceristă de succes, fiind fondatoarea Musette, un brand de încălțăminte și  marochinărie. Aceasta are o poveste de viață, a renunțat la facultate pentru a-și urma visul și a pus bazele unei afaceri estimate la peste 16 milioane de euro. Într-un interviu recent, jurata de la „Imperiul Leilor' a vorbit despre modul în care își trăiește viața, susținând că locuința sa a fost amenajată și decorată în stil japonez. Mai mult, acesta a vorbit și despre posibilitatea de a se muta în altă țară.

batlan-1batlan-1

Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa. Afacerista a susținut că este „un om normal', gata să „ajute alte femei și să participe în alte proiecte'. Aceasta trăiește într-o casă japoneză, iar în bucătăria sa se găsec mirodenii din toate colțurile lumii.

Citește și: Ce a răspuns Cristina Bâtlan când a fost întrebată despre salariul de la Imperiul Leilor:„Toată munca…'

Citește și: Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor:„Toată lumea mergea la ea'. Cum se înțeleg cei doi acum

Citește și: Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor:„Mai bine mai târziu decât niciodată'

Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa

Afacerista a mărturisit că este extrem de atașată de cultura japoneză. Aceasta a vizitat de mai multe ori Asia, susținând că este locul în care se simte cel mai bine. În curând, aceasta va pleca în Seoul, acolo unde are loc cel mai mare târg de skincare. Cât despre locuința ei, Cristina Bâtlan a mărturisit că s-a inspirat din stilul japonez.

„Acasă, nu știu, gătesc, fac yoga, beau ceai. Am o casă japoneză, trăiesc complet diferit de toți oamenii din România. (…) Am o casă japoneză, nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea pe care să mă așez în casă. Am o bucătărie impecabilă, utilată, aproape profesională pentru că, fiind vegană, trebuie să gătesc. Am călătorit în toată lumea și de peste tot am adus mirodenii, asta legat de bucătărie.

Am obiceiuri alimentare din locurile pe care le-am iubit cel mai mult și cred că într-o viață anterioară, poate, dacă asta ar fi existat, am fost asiatică pentru că sunt foarte atașată de cultura japoneză, chineză, taiwaneză. Adică în zona de Asie pură, acolo mă simt foarte bine. Acum, cred că vorbesc despre asta pentru că am dor de Asia, în octombrie plec la Seoul, la cel mai mare târg de skincare. Apoi, o să vă povestesc, cred că o să fie superb. De 3 ani nu am ieșit din România în Asia, doar în Europa am circulat', a declarat Cristina Bâtlan, potrivit ego.ro.

„Nu pot să fiu un simplu turist'

Jurata de la „Imperiul Leilor' a mărturisit că vrea să trăiască fiecare experiență la intensitate maximă, motiv pentru care a ales să-și amenajeze casa în stil japonez. Când vine vorba despre călătorii, acesta obișnuiește să trăiască printre localnici, pentru a le înțelege modul de viață și cultura.

„Atunci când îmi place ceva și simt că mă reprezintă, vreau să trăiesc intens acel moment și asta fac ori de câte ori călătoresc. Nu plec nicăieri să stau 3 zile, plec să stau 2 săptămâni, să trăiesc cu comunitatea locală. Îmi închiriez casă, vreau să stau într-un cartier cunoscut, unde oamenii au activitate. Vreau să văd de unde își cumpără mâncarea, cum își trăiesc viața, cum se duc la teatru, cum petrec timpul. Așa știu dacă vreau să trăiesc în acea țară sau nu. Cred că așa experimentez. Nu pot să mă duc să fiu un simplu turist, nu îmi place, mi se pare o poluare inutilă să călătorim, să bifăm 3 muzee, să avem liste și să venim mai obosiți decât am plecat', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce spune Cristina Bâtlan despre mutarea în Asia

Afacerista a mărturisit că, deocamdată, nu se gândește să se mute din România, însă există câteva țări în care și-ar dori să-și petreacă restul vieții.

„Nu mă gândesc la mutare, dar știu care ar fi țările în care aș putea să trăiesc din această secundă. Am prieteni peste tot, la fel de mulți cum am în România, oameni foarte valoroși, care mă ajută. Vreau să vă spun că prietenii mei sunt niște oameni care, dacă mă sună oricând, eu spun: Da, sunt cu voi! Fac orice pentru voi, vă ajut!'. Ei, la rândul lor, fac la fel pentru mine. Asta consider că este prietenie, nu un om care se programează să îți facă o vizită și se formalizează foarte mult. Mi se pare că prietenia este o chestie umană, simplă, chiar foarte simplă', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

Vezi şi ce sunt panourile fotovoltaice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton