Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta soție la tribunal. Mesajul surprinzător pe care i l-a transmis: "Acel moment delicat în care..."

 Dumitrache Laura
.

Alin Oprea și Larisa au decis să divorțeze după 23 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, dar despărțirea lor a declanșat tensiuni majore între Larisa și Alin Oprea. Recent, cei doi foști soți s-au întâlnit la tribunal. Artistul a postat un mesaj surprinzător pe Facebook dezvăluind gestul pe care l-a făcut pentru actuala sa iubită, Medana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și-a refăcut viața alături de Medana, femeia cu care are o relație din 2019. Artistul continuă războiul cu fosta soție, Larisa, iar recent cei doi s-au întâlnit la tribunal. Cântărețul a acuzat-o pe fosta partneră de infidelitate, în timp ce bruneta s-a declarat șocată de atitudinea acestuia.

medanamedana

Alin Oprea si fosta soție au decis să pună capăt mariajului în urmă cu doi ani. Larisa Uță locuia în Londra, iar solistul avea proiecte muzicale în România, iar divorțul părea să fie unul amical între ei. Ei bine, nu a fost așa, iar Larisa i-a adus multe acuzații artistului.

Citește și: Alin Oprea și actuala iubită, acuzații grave către fosta soție a artistului:„Un plan de atac mediatic de răzbunare. Vrea să…'

Citește și:Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație.Cum au sărbătorit

Citește și:Cine este Ana Manea, fotbalista care a recunoscut că e lesbiană:”M-am săturat să stau, să nu postez, să nu fac nimic”

Citește și: Ce factură uriașă are de plătit Dorian Popa la energie electrică:„Am știu eu de ce…'

Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta soție la tribunal.

Alin Oprea și Larisa Uță s-au despărțit în 2020, după mai bine de două decenii de mariaj. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar tensiunile au apărut între ei. Artistul și fosta soție s-au întâlnit recent la tribunal. Solistul i-a transmis Larisei un mesaj surprinzător prin intermediul rețelelor de socializare. Pe Facebook, solistul trupei Talisaman le-a povestit fanilor din mediul online că a simțit nevoia să-i cumpere iubitei sale un buchet de flori după ce s-a întâlnit cu mama copiilor săi.

„Acel moment delicat, în care te întâlnești cu fosta la proces și simți nevoia să oprești pentru a lua un buchet de flori și ceva dulce actualei soții, în semn de recunoștință și apreciere pentru toată răbdarea, devotamentul și susținerea ei necondiționată, convins că ai făcut în sfârșit cea mai bună alegere din viața ta. Mulțumesc pentru tot, frumoasa mea Medana', a fost mesajul lui Alin Oprea.

Alin Oprea și-a refăcut viața alături de Medana

Alin Oprea și-a oficializat relația cu Medana, femeia care îi este alături de trei ani. Artistul a postat pe Facebook și câteva imagini cu partenera sa, în timp ce se afla în pat și se bucura de florile primite de la Alin.

Cântărețul a declarat în nenumărate rânduri că se simte împlinit alături de partenera lui. Mai mult, cei doi au dezvăluit că Larisa, fosta soție a artistului vrea să se răzbune pe ei. Medana susține că fosta parteneră a iubitului ei l-a căutat pe fostul ei soț pentru a se alia.

După ce fosta soție a lui Alin l-a contactat pe fostul meu soț, propunându-i să se răzbune împreună pe noi, acum își încearcă norocul la propriul meu frate‘, declara iubita lui Alin Oprea.

Larisa este șocată de atitudinea lui Alin Oprea

Fosta soție a lui Alin Oprea s-a declarat șocată de atitudinea artistului. Larisa Uță a declarat că tatăl copiilor ei s-a schimbat foarte mult după divorț. Bruneta nu înțelege de ce cântărețul i-a adus atâtea acuzații. De cealaltă parte, ALin Oprea a acuzat-o pe fosta soție de infidelitate.

Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus. Sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…', declara Larisa în 2020.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton