Părinții Deliei s-au împăcat. Gina Matache s-a mutat din nou cu fostul soț, în vechiul apartament: "Trebuie să avem grijă unul de altul"

 Dumitrache Laura
.

Gina Matache se mândrește cu fiicele sale, Delia și Oana. Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar Oana a făcut-o bunică de două ori. Gina Matache este cântăreață de muzică populară și a fost măritată de două ori. Tatăl surorilor Matache a plecat în urmă cu 18 ani și a devenit călugăr la Muntele Athos. Recent, mama Deliei a dezvăluit că locuiește din nou cu fostul soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Delia Matache este prezentă pe scena muzicală din România de peste 20 de ani, dar mereu a preferat să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Mama artistei, Gina Matache a rămas singură cu doi copii, după ce fostul soț a plecat pentru a se dedica vieții monahale. Ion Matache s-a călugărit și a plecat la Muntele Athos.

gina si delia matachegina si delia matache

Gina Matache și-a refăcut viața cu Jan Mocanu, iar relația lor a luat sfârșit după 10 ani. Acum, după 18 ani de când s-au despărțit, părinții Deliei s-au împăcat și locuiesc împreună. Chiar mama artistei a dezvăluit că locuiește împreună cu fostul soț.

Citește și:Ce sacrificii a făcut Gina Matache, mama Deliei, pentru a câștiga bani:„Scuipam sânge după ce terminam un weekend de nunți'

Citește și:Ce problemă de sănătate are Gina Matache, mama Deliei:„Nu mai am cum să lupt. Nu există tratament'

Citește și: Ce problemă de sănătate are Gina Matache, mama Deliei:„Nu mai am cum să lupt. Nu există tratament'

Citește și: Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta soție la tribunal. Mesajul surprinzător pe care i l-a transmis:”Acel moment delicat în care…”

Părinții Deliei s-au împăcat. Gina Matache s-a mutat din nou cu fostul soț, în vechiul apartament

Părinții Deliei s-au despărțit în urmă cu 18 ani, atunci când tatăl artistei, Ion Matache a decis să devină călugăr la Muntele Athos. Bărbatul a fost nevoit să revină în țară, în 2018, pentru o operație de urgență la rinichi. Într-un interviu, Gina Matache a dezvăluit că locuiește împreună cu fostul soț, în vechiul lor apartament. Delia este fericită că părinții ei s-a reunit. În urmă cu doi ani a postat pe internet o poză cu soțul ei, cu sora ei, Oana, soțul acesteia si copilul lor, dar și cu mama și cu tatăl ei.

'Și fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament', a spus mama Deliei pentru ego.ro.

Gina Matache: 'Am contracturi musculare care sunt foarte dureroase'

Gina Matache este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară. Vedeta a suferit o operație în 2019, la brațul drept, când medicii i-au extirpat o tumoră benignă. Din cauza durerilor, mama Deliei se descurcă foarte greu în gospodărie.

'Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă. Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul. E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare.' a mai spus artista.

Cum a decis tatăl Deliei să se călugărească

Ion Matache a decis să își schimbe viața în urmă cu 18 ani. Bărbatul și-a părăsit familia și a ales drumul credinței. A devenit călugăr la 40 de ani, iar într-un interviu a povestit despre momentul în care a luat această hotărâre.

Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată „Tatăl Nostru'. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra-Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat. Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele și pe al Georgetei, deși mă văzuse prima oară, m-am blocat', povestea Ion Matache.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton