Cum se simte Ecaterina Ladin, însărcinată în 7 luni. Ce se va întâmpla cu personajul său, Dalida din Las Fierbinți

 Dumba Gabriela
.

Ecaterina Ladin, îndrăgită pentru personajul Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată pentru a doua oară și în mai puțin de două luni își va strânge la piept copilul. Actrița încă duce muncă de lămurire cu familia pentru numele celui de-al doilea copil pentru că fiecare are propria variantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 37 de ani, Ecaterina Ladin este însărcinată a doua oară și a povestit cum se simte acum, pe ultima sută de metri, dar mai ales, ce se va întâmpla cu personajul Dalida, atât de îndrăgit de fanii serialului Las Fierbinți.

Ce-poreclă-are-Ecaterina-Ladin-Dalida-din-Las-Fierbinți-840×500Ce-poreclă-are-Ecaterina-Ladin-Dalida-din-Las-Fierbinți-840×500

„Sunt în luna a șaptea de sarcină și mă simt, în general, excelent. Mai am și zile fără chef sau prea agitate, dar sunt puține și nu le băgăm în seamă.”, a declarat Dalida pentru Click!.

Întrebată despre numele copilului, actrița a dezvăluit că negocierile sunt încă în toi, în familia ei: „Ne-am gândit, dar nu ne-am hotărât. Avem o familie mare și toată lumea are câte o variantă. Deci nu e ușor de ales. Sper că în cele două luni rămase să ajungem la un nume frumos și de care să fie mândru.”.

Ecaterina are mare sprijin în soțul ei, dar și în băiețelul lor de cinci ani. „Soțul meu m-a ajutat mereu cu treburile casei și nu numai. E sprijinul meu, zi de zi. E prietenul meu cel mai bun. Marcu împlinește 5 ani și jumătate. El acum învață să mă ajute. E bucuros că va avea un frate și a înțeles că în perioada asta am mai mare nevoie de ajutorul lui și o face cu drag.”, a mai declarat actrița.

Citește și:

Cum arată soția lui Mihai Mărgineanu. Ardiles din Las Fierbinți e însurat cu o femeie frumoasă-foc

Actorii din Las Fierbinți au interzis în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano! Ce se întâmplă cu filmările serialului

Cum arată soțul Aspirinei, din Las Fierbinți. Mirela Oprișor e căsătorită cu cel care a creat serialul de la PRO TV

Ce se întâmplă cu Dalida când va naște ea

Ecaterina Ladin nu are de gând să renunțe la Las Fierbinți și și-a propus să se întoarcă rapid la filmări, după ce va naște.

„Dalida nu va suferi modificări în noul sezon, pentru că am filmat destul de mult, în vară, încât perioada mea post-natală să nu afecteze. Nu, nu voi renunța. Exact cum spuneam, pentru sezonul nou am filmat, deja. Iar pentru perioada următoare, sper ca bebe să mă lase să mă întorc la lucru și să pot continua, fără probleme, filmările.”, a dezvăluit Ecaterina Ladin.

Anul trecut, a locuit în Las Fierbinți

Ecaterina a dezvăluit că anul trecut a locuit în Las Fierbinți, pentru a fi aproape de locul de filmare, însă după ce naște nu se va mai întâmpla asta.

„Anul trecut am stat la casa din Fierbinți, dar nu ne-am mutat acolo. Nu, nu vom locui la Fierbinți, după ce voi naște. În principiu, vom sta în București, dar vom locui și la casa de la mare, în perioada în care nu vor fi proiecte.”, spune actrița.

Actrița din Las Fierbinți spune că i-a fost destul de greu să reziste la filmări pentru că îi era foarte somn, din cauza sarcinii.

„Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn. Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea.”, a dezvăluit „Dalida”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton