S-a aflat cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu. Legiștii au finalizat raportul în cazul decesului său

 Stamen Diana
.

La aproape un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu, legiștii au finalizat raportul în cazul decesului acesteia. Așadar, acum s-a aflat ce a ucis-o pe fosta prezentatoare TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au finalizat zilele trecute analizele toxicologice și pe cele anatomopatologice în cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Documentele vor ajunge, o dată cu dosarul de expertiză medico-legală, la procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. 

Cristina-Țopescu-1Cristina-Țopescu-1

La mai bine de un an de la moartea fostei prezentatoare TV, specialiștii au descoperit ce i-a provocat decesul. Se pare că o afecțiune cardiacă a ucis-o pe Cristina Țopescu. Aceasta a fost principala ipoteză, după ce i s-a făcut autopsia. Mai exact, jurnalista a murit în somn în urma unui infarct miocardic.

'Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morții. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului', au dezvăuit surse medico-legale pentru evz.ro.

Citește și: Drama cumplită a regretatei Cristina Țopescu. Jurnalista a trăit patru luni de Iad în închisorile comuniste: „Mi s-a plimbat puşca pe gât…'

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu pe 28 decembrie, unui prieten, pe Whatsapp: „Sunt la capătul puterilor…'

Citește și: Cum o cheamă, de fapt, pe Cristina Țopescu. S-a aflat numele din certificatul de deces

Citește și: Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu, la patru luni de la moartea jurnalistei

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie 2019. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului. Cristina Țopescu a fost incinerată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton