Cum se simte Amna, după ce a fost operată. Primele declarații: ”Am început să delirez”

 Stamen Diana
.

După ce a fost eliminată de la Survivor România, Amna a avut nevoie să fie operată de urgență. Artista face primele declarații, după ce a ajuns pe masa de operație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După niște dureri îngrozitoare, Amna a fost nevoită să fie operată de urgență la fiere. Problemele sale de sănătate s-au accentuat, după ce a mers în Repulica Dominicană, acolo unde a participat la Survivor România. Artista face primele declarații, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Amna-SurvivorAmna-Survivor

„Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am bineînțeles', a spus Amna, pe rețelele de socializare.

Din fericire, intervenția a fost una reușită, iar artista încearcă acum să se recupereze. Amna abia așteaptă să se externeze și a mărturisit prin ce a trecut după operația la fiere.

„Eu sunt, dacă n-ați văzut ceva mai galben de atât. Bilirubina mea își face de cap. Am aberat azi-noaptea o grămadă, am început să delirez, deși n-am avut febră, cred că de la toate medicamentele. M-au suportat eroic oamenii ăștia. Îmi spuneau să-i sun când mi se termina branula, dau eu mă culcam la loc. Sper să fiu bine și să plec cât mai repede acasă, asta e tot ce-mi doresc', a mai spus Amna.

Citește și: Amna de la Survivor se operează de urgență: „Am niște chisturi, trăiam cu problema dinainte de concurs”

Citește și: Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze: „Am luat o bacterie, nu am rezistat”

Citește și: Poveștile celor două inele de logodnă primite de Lora. Cum a cerut-o în căsătorie Ionuț Ghenu: „M-a trezit din somn și…'/ EXCLUSIV

Citește și: S-a aflat cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu. Legiștii au finalizat raportul în cazul decesului său

Amna, adevărul despre eliminarea de la Survivor

Ce a însemnat pentru tine competiția Survivor România?

Competiția aceasta a fost o provocare uriașă. Mă simt mai puternică acum, deși poate pentru telespectatori sau colegi nu am fost suficient de puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, eram tot timpul într-o fugă continuă în București: telefoane, Instagram, Facebook, rețele de socializare. Niciodată nu apucam să stau cu mine.

Care sunt amintirile pe care le iei cu tine din Survivor România 2021?

Am întâlnit niște oameni care mi-au devenit prieteni, îi știam, dar acum suntem o familie. Seara nu ai televizor, nu ai telefon, tot ce poți să faci este să comunici cu aproapele tău. Nu este nimic întâmplător, starea mea de sănătate era mai slăbită și nici în momentul acesta nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple și le mulțumesc tuturor susținătorilor mei de acasă care au înțeles că eu nu mai pot continua.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton