Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf: „Piciorul și mâna se...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Pe 23 septembrie, impresara și antrenorul de fotbal au fost protagoniștii unui conflict în plină stradă. Ambii s-au ales cu urme ale violenței și au ajuns la INML, pentru a-și scoate certificate medico-legale. Apropiații Anamariei Prodan au făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf. La o zi după agresiunea fizică, Laurențiu Reghecampf a ajuns la INML, pentru a-și scoate certificat medico-legal. Ulterior, Anamaria Prodan a procedat similar și a fost surprinsă cu piciorul în ghips și cu mâna imobilizată. Apropiații impresarei au făcut primele declarații despre recuperarea acesteia, susținând că, în scurt timp, aceasta își va relua activitatea și se va ocupa de proiectele pe care le are în Emiratele Arabe și SUA.

prodan-2prodan-2

Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf. În ultima perioadă, impresara a refuzat să mai ofere declarații despre conflictul recent și despre starea sa de sănătate.

Citește și: Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan.Vor cânta artiști de renume

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf nu mai au voie nici să se sune!Decizia instanței după ce ambii au cerut ordin de restricție

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir:„Nu am fost singură aproape niciodată. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege' / EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută din familia lui Connect-R:”Noi am mai avut un copil, care a murit”. Fratele artistului a trăit doar 7 luni

Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf

După disputa cu fostul soț, Anamaria Prodan a avut nevoie de îngrijiri medicale. La patru zile de la conflict, aceasta a fost surprinsă șchiopătând și cu brațul imobilizat, în fața sediului INML, unde a mers să obțină certicat medico-legal.

 Apropiații acesteia au făcut câteva dezvăluiri despre starea de sănătate a acesteia, susținând că se află în proces de recuperare.

„Din fericire, piciorul și mâna se vindecă și, în scurt timp, Ana nu va mai avea niciun fel de probleme și, așa cum o știe toată lumea, fiind o persoană activă, își va relua activitatea. Are multe proiecte în Dubai, în America sau aici și se va concentra pe ele și pe familie. Cert e că e bine, se simte bine', au povestit prietenii Anamariei Prodan, pentru WOWbiz.ro.

Decizia instanței după scandalul dintre cei doi

După ce au cerut amândoi câte un ordin de restricție, unul împotriva celuilalt, se pare că Judecătoria Buftea a aprobat ambele cereri formulate de cei doi soți.

Se pare că Anamaria Prodan nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 300 de metri, timp de 2 luni, de fostul ei soț. Mai mult decât atât, acesteia i se interzice să ia legătură cu antrenorul „inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod'.

La rândul lui, Laurențiu Reghecampf nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de 4 luni, de impresara de fotbal. Totodată, acestuia i se interzice să ia legătură cu fostul soț, „inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod'.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton