Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la "Sunt celebru, scoate-mă de aici": "Nu mi-a plăcut niciodată"

 Dumitrache Laura
.

Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După ce s-au sărutat în fața concurenților, cei doi pare că și-au declarat „război'. Ruxi este pregătită să îl scoată pe luptătorul MMA din competiție. Deși mulți se așteptau ca între cei doi să se înfiripă o povestea de dragoste, se pare că, de fapt, competiția este mult mai importantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Săptămâna trecută, concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici au fost surprinși că între Ruxi și Cristi Mitrea se înfiripă ceva. Cei doi s-au sărutat, dar se pare că Ruxi are alte intenții cu luptătorul MMA. Creatoarea de conținut va face o confesiune care îi va surprinde pe toți.

ruxi si mitrearuxi si mitrea

În această seară, într-o nouă ediție a emisiunii, Ruxi își va declara adevărata intenție în ceea ce îl privește pe Cristi Mitrea. Se pare că vedeta își dorește să îl scoată pe fostul iubit al Andreei Mantea din concurs. Ruxi vrea să îl ducă pe Mitrea spre pragul de eliminare.

Citește și: Ce studii are Cristi Mitrea, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.Care e de fapt meseria lui de bază

Citește și: Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Am simţit o scânteie”

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată.Cântăreața s-a filmat complet naturală, la 44 de ani

Citește și: Cu câți bani se închiriază o garsonieră de 14 mp în Cluj.Patul este deasupra băii

Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Săptămâna trecută Ruxi și Cristi Mitrea și-au surprins colegii din emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cei doi s-au sărutat, iar mulți dintre aceștia se așteptau ca între Ruxi și Mitrea să se înfiripe ceva. Ei bine, s-au înșelat. În ediția din această seară, Ruxi mărturisește care este de fapt intenția ei în ceea ce îl privește pe luptătorul MMA. Creatoarea de conținut va dezvălui că își dorește să îl elimine pe Mitrea.

„Mi-ar plăcea să mă ajute Universul să-l scot din joc pe Cristi! Aș vrea să încerc chestia asta. Poate sunt nebună pentru că asta cred sau că vreau să fac asta. Pur si simplu e un bărbat și avem nevoie să scăpăm de bărbați', îi va mărturisi Ruxi Anisiei.

Ruxi, despre Cristi Mitrea: „Nu mi-a plăcut niciodată”

Zilele trecute, Ruxi și Mitrea au împărtășit un sărut pasional, iar acest lucru le-a dat de bănuit celorlalți concurenți. La sfârșitul unei probe, Ruxi și luptătorul MMA s-au făcut nevăzuți pentru câteva momente, apoi au apărut ținându-se de mână. Cristi Mitrea a sărutat-o pasional pe influenceră, de față cu toți concurenții. În ediția din această seară, Anisia Gafton îi va pune lui Ruxi o întrebare care va stârni curiozitatea multora.„Dar ție nu-ți mai place deloc de el sau te obosește? Sau de ce?', a întrebat-o Anisia pe Ruxi.

Ruxi va mărturisi că între ei a fost de fapt o glumă, iar acum își dorește să îl scoată din competiție. „Nu mi-a plăcut niciodată, Anisia. Am făcut caterincă, după am văzut că el s-a schimbat, că a devenit mai calm și am zis să o mai țin, dar eu i-am spus că e gata, gluma nu mai e amuzantă, a plecat și Mara… A ieșit combinația!'.

Ami, noua concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Pe 12 septembrie au intrat doi concurenți în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Artista Ami, în vârstă de 33 de ani, și chef bucătar Salvo lo Castro, de 49 de ani, sunt cei care s-au alăturat celorlalți concurenți. Cel din urmă însă a părăsit competiția la scurt timp.

Am venit să ne punem viața în pericol. Eu de-abia mai respir. Nici nu știu de ce am venit. Eu sunt foarte curioasă de fel și am vrut să văd… puțină adrenalină, puțină curiozitate', a spus AMI.

Sunt celebru, scoate-mă de aici este o emisiune care îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Nervii concurenților sun testați cu fiecare probă, iar adrenalina și condițiile grele de trai sunt greu de suportat.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton