Ce interdicție au fiicele Alinei Sorescu de la Alexandru Ciucu, în timpul procesului de divorț: "Nu pot participa..."

 Raiciu Adriana
.

Ce interdicție au fiicele Alinei Sorescu de la Alexandru Ciucu. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. În prezent, sunt în proces de divorț, iar cele două fetițe pe care le au împreună locuiesc cu îndrăgita artistă. Totuși, aceasta are nevoie de acordul fostului partener pentru actvitățile fiicelor lor. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja câteva luni bune de când s-a aflat că Alina Sorescu și tatăl fetițelor sale au decis să meargă pe drumuri diferite. Separarea de Alexandru Ciucu nu a fost deloc una ușoară, mai ales după ce designerul și-a dus fosta soție în instanță, pentru ca fetițele să locuiască cu el. Pe lângă acest lucru, artista ar avea nevoie și de acordul acestuia pentru activitățile fiicelor lor.

alina-sorescu-1-1-819×1024-1alina-sorescu-1-1-819×1024-1

Recent, Alina Sorescu a avut un concert la Sala Palatului, alături de trupa sa pici. Totuși, Raisa și Elena au fost doar spectatoare, chiar dacă par să îi calce pe urme în domeniul artistic. Au ureche muzicală, dar și voce frumoasă, așadar, nu este deloc exclus să le vedem și pe ele pe scenă în viitor.

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație, după divorțul de Alexandru Ciucu: „Iau mereu partea bună a lucrurilor’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu: „Fără nicio dietă..'

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, despre averea Ionelei Prodan:’Să ia exemplu de la mama mea…’

Citește și: Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru:„Mi-aș fi dorit să fie un pic mai…

Ce interdicție au fiicele Alinei Sorescu de la Alexandru Ciucu

În cadrul unui interviu recent, Alina Sorescu a vorbit deschis despre succesul de la Sala Palatului.

„Spectacolul a fost o încununare a muncii mele cu trupa de pici. Totul a fost la cel mai înalt nivel, iar cei mici au fost mândri să fie protagoniștii propriului nostru show la Sala Palatului.

Am început spectacolul cu un film emoționant despre începuturile mele la vârsta de 4 ani în grupul MiniSong al lui Ioan Luchian Mihalea.

Sper că de acolo din ceruri este mândru de mine. Carolina si Raisa au fost și ele alături de mine și-au urcat emoționate pe scenă la sfârșitul concertului să mă felicite.

Spectacolul a avut două părți, eu am purtat două ținute spectaculoase de show, i-am avut invitați pe Ana Beregoi, Cleopatra Stratan, Edward Sanda, trupa de dans Piticu Dance Studio, balerinii Darius Mabda (câștigătorul Românii au talent) și Alexandra Ionel, pregătiți de Oana Ioniță.

La sfârșit scena a fost inundată de confetti, iar dupa spectacol am avut un moment Meet&Greet cu spectactorii.

Mulți foști elevi mi-au fost alături, printre ei și Sophia Cruceru, fata lui Dan Cruceru și a Cristinei Pocora, pe care am invitat-o să fie reporterul nostru special din culise', a mărturisit Alina Sorescu în exlusivitate pentru playtech.ro.

„Nu are acest acord”

Chiar dacă spectacolul a fost un real succes, fetițele Alinei Soresuc nu au participat, ci doar au urcat pe scenă la final. Cântăreața are nevoie și de acordul lui Alexandru Ciucu pentru activitățile fiicelor lor.

„Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate', a mărturisit o persoană din apropierea celor doi încă soți, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton