Cum se simt Vupița și Viorel după ce au fost confirmați cu COVID-19: "Suntem în carantină și acum..."

 Dumba Gabriela
.

Veronica, zisă Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați ieri pozitivi la testul pentru COVID-19. Vestea a alarmat pe toată lumea, astfel că membrii echipei „Acces Direct' au fost și ei testați, insă nu mai este nimeni infectat în afară de vedetele emisiunii de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vulpița și Viorel au povestit pentru „Acces Direct' că deja și-au făcut bagajele, împachetând tot ce au crezut ei că este necesar pentru spitalizare.

„Suntem în carantină și acum, în câteva ore, 10, 6 ore, o să vină o mașină să ne ducem să facem niște analizare mai amănunțite. Și îmi pun și eu câteva schimburi în geantă, ca să am cu ce să mă schimb acolo. (…) Tot ce trebuie într-un spital, pentru 3 zile cât vom sta acolo', a spus Viorel pentru „Acces Direct'.

Vulpița crede că s-a infectat cu virusul atunci când a fost plecată acasă, la Blăgești. „Mi-am pregătit pijamale, tot ce îmi trebuie să mă duc la spital. Mă simt foarte bine. Cred că atunci (n.r. s-a infectat cu COVID-19) când am fost plecată la mine în Blăgești. (…) Tot înainte vreau să merg cu melodiile', a transmis Vulpița, potrivit Spynews.ro.

vulpita-si-viorel9vulpita-si-viorel9

La început, soțul Vulpiței nu credea că are COVID-19, chiar dacă a fost confirmat pentru că nu prezintă nici un simptom.

Chiar Mirela Vaida a povestit astăzi în emisiune că Viorel susține că virusul nu este altceva decât o făcătură și că nimic nu este adevărat. „Și tot nu crede (n.r. Viorel), spune că e o făcătăură, că nimic nu e adevărat', a spus Mirela Vaida despre Viorel în timpul emisiunii.

„Cele două victime ale acestui coronavirus: Veronica și Viorel Stegaru sunt cei care nu au dorit inițial să accepte, probabil că au fost în faza de negare. Viorel chiar nu are nicio simptomă. Spune că totul este o făcătură, că vrea să vină la emisiune sau să plece acasă. I s-a spus clar că este purtător de acest virus', a mai adăugat Mirela Vaida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton