S-a deslușit misterul! Mihai Morar a explicat ce s-a întâmplat cu emisiunea Răi da Buni de la Antena Stars: "Din luna aprilie nu mai am contract"

 Cica Cristina
.

S-a deslușit misterul! Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care nu a mai apărut la TV în ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat dacă dispariția lui Mihai Morar de pe sticlă are vreo legătură cu pandemia de coronavirus, precum și când va reveni la vreo emisiune.

După o perioadă de tăcere, prezentatorul a declarat în direct la radio că nu mai are contrat cu nicio televiziune din România încă din luna aprilie, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Daniel Buzdugan și Emma Ștefan, notează ciao.ro.

Citește și: Mirela Vaida, clipe cumplite după ce și-a făcut testul de coronavirus.„Tremuram, nu puteam să conduc'. Care este rezultatul

„Din aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România!', a declarat el.

Totuși, afacerile îi merg bine, având acum două cafenele. În plus, are mai mult timp liber pentru cele trei fetițe.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața îi spune deja „fostul soț':„El a făcut un lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din viața ei'

Fiica lui Mihai Morar a împlinit un an

Mihai Morar postează destul de des imagini pe rețelele de socializare cu fiicele sale și de fiecare dată un zâmbet larg i se conturează pe chip, iar ochii îi strălucesc de fericire. Este un tătic grijului și devotat, astfel că se bucură de mai mult timp în compania lor.

Astăzi, fiica preentatorului a împlinit un an, iar el a ținut să îi transmită un mesaj cu ocazia aniversării:

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații după ce mama Claudiei Pătrășcanu l-a acuzat că și-a agresat soția:'Să își facă circul în continuare'

„24 iulie 2019. Ora 9.24. Ora la care am primit o viață nouă, mi s-a așezat în inimă o picătură de Rouă. A trecut de atunci un an, iar picătura din inimă e acum ocean”, a transmis el pe rețelele de socializare.

Mihai-Morar-1-1Mihai-Morar-1-1

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton