Lidia Buble, apariție de senzație, la două luni de la despărțirea de Răzvan Simion! S-a pozat într-o bluză udă, cu sânii la vedere: "Atitudine și frumusețe"

 Cica Cristina
.

Lidia Buble are apariții tot mai sexy în ultima perioadă, la aproape două luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum a pozat artista pe Instagram!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a lăsat inhibițiile deoparte și a apărut într-o ipostază de-a dreptul incendiară pe rețelele de socializare. Solista s-a pozat la malul mării, într-o bluză albă, udă, cu sânii la vedere.

După despărțirea de Răzvan Simion, vedeta a căpătat o nouă atitudine. Este mai sigură pe ea și tot mai sexy. Nu este prima apariție de acest gen în ultimele două luni. Dimpotrivă! Vedeta a postat în urmă cu câteva săptămâni și o imagine cu posteriorul.

Citește și: Margherita de la Clejani, certată de Dani în direct, în urma accidentului de mașină:„Poți să-ți permiți un uber sau un șofer, la un moment dat'

Fotografia încendiară a aprins imaginația fanilor și a fost apreciată pe măsură, la fel ca și cea din urmă.

„Te vad împreună cu Cătălin Botezatu”

Precum era de așteptat, o serie de comentarii au apărut la scurt timp după postarea fotografiei, unele ironice, majoritatea pozitive: „Cam rece apa…”, „Superbă priveliște”, „O femeie superbă”, „Doamne, ești genială”, „Splendidă”, „Atitudine și frumusețe”, „Te vad împreună cu Cătălin Botezatu”, „O imagine sublimă. Lidia ești o femeie frumoasă, atât de delicată!”, „Piele de găină”, „Frumoasă”, „Na, că ai facut-o si pe asta”, „Palpitant de transparentă”.

Citește și: Detalii de culise! Calina a părăsit competiția Bravo, ai stil! cu certuri.Cum a încercat concurenta să intre pe sub pielea juraților

Reamintim că Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble, după o relație de cinci ani: ‘Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.‘, a fost o parte din mesajul transmis de matinalul de la Antena 1, care ulterior a fost șters.

Citește și: Apariție rară, în public! Cum a fost surprinsă Maria Băsescu, la cumpărături:cum s-a îmbrăcat când s-a dus la supermarket

Lidia-Buble-1-2Lidia-Buble-1-2

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton