Cum se menține Octavia Geamănu în formă, la 37 de ani: „Dietele nu funcționează”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se menține Octavia Geamănu în formă, la 37 de ani. Prezentatoarea TV arată senzațional și surprinde prin fiecare apariție. Recent, aceasta a vorbit despre ritualul ei de înfrumusețare, dar și despre modul în care își păstrează silueta suplă. Vedeta de televiziune a recunoscut că nu este neapărat adepta sportului și a alimentației sănătoase, însă există altceva care o ajută să arate bine, odată cu trecerea anilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea lucrează în cadrul grupului Intact de peste două decenii și se bucură de o carieră de succes. De-a lungul timpului, aceasta a prezentat Observator Matinal, Observatorul de la ora 22.30, Observator Special, dar și știrile de dimineață, împreună cu Daniel Osmanovici. Începând cu anul 2018, Octavia Geamănu a trecut la pupitrul Observatorului de weekend. Pe plan personal, aceasta este căsătorită cu Marian Ionescu de la Direcția 5 și au împreună un băiețel pe nume Andrei.

ctavia-geamanu-4ctavia-geamanu-4

Într-un interviu recent, prezentatoarea a dezvăluit trucurile de frumusețe la care apelează din când în când și despre secretul greutății ideale. Iată cum se menține Octavia Geamănu în formă, la 37 de ani!

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu nu și-a mai dorit al doilea copil: Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură, în burtă' / EXCLUSIV

Citește și: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Ce spune prezentatoarea TV și cine îi va lua locul: „Sunt…'

Citește și: Două femei s-au căsătorit legal, în premieră, în România:„N-ar avea de ce să fie probleme'

Citește și: Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani:„Este un tată…'

Cum se menține Octavia Geamănu în formă, la 37 de ani

Octavia Geamănu a mărturisit că nu face sport și nici nu ține vreo dietă. Prezentatoarea este de părere că a moștenit o genă bună și că alergatul după cel mic o ajută să se mențină în formă.

„Eu nu trebuie decât să îi mulțumesc mamei și să îi mulțumesc tatălui. Nu fac absolut nimic pentru a arăta așa. La un moment dat mă apucasem de pilates din dorința de a-mi întinde undeva oasele, nu acasă, dar am renunțat după 2-3 luni, nu e stilul meu.

Cred că alergatul ăsta după Andrei mă ține în priză, îl mai iau în brațe de câteva ori pe zi și fac niște brațe de nota 10. Iar la capitolul diete, am ținut o dată când m-am mutat în București, acum 15 ani, de îngrășare, cu niște prostioare de la fastfood și după o lună, slăbisem, deci nu funcționează dietele', a declarat prezentatoarea.

„Recomand fiecărei femei de pe planetă'

Octavia Geamănu a mărturisit că nu este nici adepta tratamentelor corporale. În ceea ce privește îngrijirea feței, aceasta a mărturisit că apelează la măștile de tip șervețel, pe care le aplică de câteva ori pe săptâmănă.

„Sunt fără tratamente corporale că nu am ce să mai modelez. În schimb pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac. Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuroic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei îți obții un ten senzațional în 15 minute.

O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare! O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment', a adăugat aceasta.

Ce planuri de vacanță are Octavia Geamănu

Prezentatoarea a recunoscut că, în perioada verii, merge împreună cu fiul său la concertele lui Marian Ionescu. Aceasta a hotărât să renunțe la sejuririle în străinătate, din dorința de a-l proteja pe cel mic de Covid-19.

„Pentru noi, vacanța de vară înseamnă să mergem, adică eu cu Andrei, pe unde are Marian concerte. Cam asta e vacanța noastră de vară. Nu am curaj să ies din țară cu Andrei și nu am curaj să îmi fac planuri de azi peste 2-3 săptămâni.

Planurile mele sunt mai aproape de prezent. Și din pricina faptului că am mai mulți prieteni care merg cu copiii în vacanțe și se întorc copiii bolnavi de Covid, așa că vreau să-l protejez pe Andrei, cu atât mai mult cu cât a luat din nou amploare boala asta', a conchis aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton