Rocsana Marcu are o mare suferință de când s-a mutat în Anglia: "Îmi lipsesc..."

 Dumitrache Laura
.

Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia de mai bine de un an de zile unde trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Fosta asistentă TV e foarte mulțumită de schimbarea pe care a făcut-o atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate acestea, Rocsana are o mare suferință de când a plecat din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ doi ani Rocsana Marcu și-a dat demisia de la Antena Stars, luând decizia de a se muta în Anglia. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa vieții sale din noua țară, declarând că se simte împlinită. Blondina a plecat în în Anglia alături de cei doi copii ai săi.

Rocsana MarcuRocsana Marcu

La 41 de ani, viața Rocsani Marcu s-a schimbat radical. Fosta vedetă de la Antena Stars și-a luat fiicele și a început o nouă viață în Anglia. Vedeta locuiește într-o locuință frumoasă alături de Indira și Mayra. Cu toate acestea, Rocsana a mărturisit că dorul de părinții este foarte mare.

Citește și: Rocsana Marcu, adevărul despre viața de lux pe care o trăiește în Londra:”Mi-au spus că nu am nicio șansă”

Citește și:Rocsana Marcu a ajuns în celebrul tabloid The Sun.Ce au scris jurnaliștii britanici despre ea

Citește și:Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia:„Am probleme cu somnul'

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Grecia.Ce face Victor Slav, în același timp

Rocsana Marcu are o mare suferință de când s-a mutat în Anglia

Rocsana Marcu a renunțat la televiziune și și-a încercat norocul în străinătate. Vedeta s-a mutat în Anglia în urmă cu doi ani, iar acum are o viață minunată. Fosta asistență TV locuiește într-o locuință frumoasă în Marea Britanie și deja fiicele sale s-au acomodat la școală. Deși are tot ce îi trebuie și are un job minunat în domeniul imobiliar, Rocsana are o mare suferință. Dorul de părinți o întristează și recunoaște că aceștia îi lipsesc foarte mult.

„De când sunt în Anglia nu îmi lipsesc decât părinții, atât! Și bineînțeles că îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară, pentru că mie îmi place foarte tare locul acela unde mergeam în copilăria mea și au prins drag și cele mici de casa noastră de la țară și tocmai de aceea primul lucru pe care îl fac când vin în România este să merg la tatăl meu la țară, la Fulga.„De când sunt în Anglia nu îmi lipsesc decât părinții, atât! Și bineînțeles că îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară, pentru că mie îmi place foarte tare locul acela unde mergeam în copilăria mea și au prins drag și cele mici de casa noastră de la țară și tocmai de aceea primul lucru pe care îl fac când vin în România este să merg la tatăl meu la țară, la Fulga..', a declarat Rocsana pentru click.

Rocsana Marcu: „Posibil să vină în țară, dar strict profesional'

Rocsana Marcu și-a găsit un job în domeniul imobiliar, mărturisind că se simte foarte bine cu noua schimbare pe care a făcut-o. Ce-i drept are un program încărcat și nu are deloc timp să vină mai des în România. Dar atunci când are evenimente sau spectacole se întoarce cu mare drag în țara natală.

„S-ar putea să vin doar pentru  niște evenimente. nu este nimic sigur. Aș fi vrut să ajung, dar din păcate nu am cum în această perioadă pentru că sunt foarte prinsă cu jobul meu dar am fost invitată la o emisiune.

Părea super interesant proiectul, nu am reușit să ajung, să vedem, poate în toamnă.În această vară nu am timp, singurul motiv pentru care aș veni în țară sunt părinții mei, pentru că îți spun sincer că mi-e dor de ei, și doar dacă am treabă, în rest, nu vin.', a mai spus fosta asistenta tv.

Rocsana organizează evenimente în Anglia

Fosta asistentă tv are un job stabil în Anglia, dar pe lângă asta, Rocsana Marcu câștigă bani si din organizarea spectacolelor și evenimentelor. Vedeta nu duce lipsă de cântări nici în străinătate.  

Artista este chemată să cânte la diverse evenimente din Anglia, iar acest lucru o bucură pe Rocsana. Vedeta are o fiică cu Adrian Ștefan Iliescu cu care a câștigat procesul. Bărbatul este obligat să plătească restroactiv pensia alimentară fiicei sale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton