Cu ce se ocupă acum Iuliana Luciu. Imagini inedite dintr-un club din Monaco: „Proiectul meu a devenit realitate”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce se ocupă acum Iuliana Luciu. Pe rețelele de socializare, sora Nicoletei Luciu a anunțat că a reușit să ducă la bun sfârșit un „proiect de suflet', la care a muncit enorm. Vedeta a devenit, din nou, DJ și a mixat într-un club exclusivist din Monaco.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. La 35 de ani, sora mai mică a Nicoletei Luciu și-a clădit o carieră impresionantă în televiziune. În trecut, aceasta a jucat în mai multe telenovele românești, iar în prezent este asistentă tv. Iuliana lucrează împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în emisiunea Prețul cel bun’, difuzată pe Antena 1. Acum, bruneta și-a redescoperit pasiunea pentru muzică și a mixat într-un club de noapte din Monaco.

luciu-1luciu-1

Cu ce se ocupă acum Iuliana Luciu. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat mai multe imagini din clubul exclusivist. Aceasta a a făcut un spectacol senzațional și și-a demonstrat aptitudinile în calitate de DJ.

Citește și: Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani și la ce vârstă:”Cam patru ore pe zi făceam asta”

Citește și: Motivul pentru care Iuliana Luciu nu are relație la 35 de ani:”Mă mai distrez și eu din când în când”

Citește și: Vica Blochina a împlinit 47 de ani.Vedeta s-a sărutat cu Irisha, la petrecerea de ziua ei

Citește și: Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold.E făcută de un designer român

Cu ce se ocupă acum Iuliana Luciu

Iuliana Luciu a muncit din greu pentru a-și vedea visul împlinit. Aceasta și-a dorit dintotdeauna să pună muzică în cluburi și să le ofere petrecăreților o atmosferă de neuitat. Acum, vedeta a fost invitată în calitate de DJ la un club de noapte din Monaco, unde a făcut un spectacol pe cinste.

„Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Lucille cest moi! Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!', a scris Iuliana Luciu în dreptul imaginilor de pe rețelele de socializare.

Iuliana Luciu este asistenta lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu

Iuliana Luciu este asistentă TV în cadrul emisiunii „Prețul cel bun', moderată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

„Mi-am dorit un proiect frumos și am primit cu bucurie propunerea de a face parte din echipa emisiunii „Prețul cel bun’. Eu sunt o fire muncitoare și chiar dacă programul este unul încărcat, așa cum se întâmplă în general la filmări, nu mi-a displăcut. Nu îl simt ca fiind solicitant deloc și, oricum, eu sunt o persoană foarte activă și hotărâtă, chiar și când este mai greu nu îmi place să mă plâng', a spus Iuliana Luciu potrivit tvmania.ro.

„Nu prea am timp pentru viața personală'

De câțiva ani, Iuliana Luciu nu s-a afișat la brațului niciunui bărbat. Vedeta s-a concentrat foarte tare pe cariera sa și nu a mai avut timp de viața personală. Atunci când are timp liber, aceasta a susținut că preferă să se distreze.

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea. Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără', a adăugat aceasta sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton