Florin Salam: "Nu am murit". Artistul a fost internat acum două zile, bolnav de COVID-19

 Dumitrache Laura
.

Florin Salam a infirmat informația potrivit căreia ar fi murit. Ba chiar a scris un mesaj pe propria pagină de Facebook declarând că nu a murit. În urmă cu câteva zile, Florin Salam a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19. Artistul a ajuns de urgență la unitatea medicală în seara zilei de miercuri, 10 august.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam a ajuns la spital în noaptea de miercuri spre joi. Ulterior, manelistul a fost internat la Terapie Intensivă, fiind testat pozitiv cu COVID-19. Artistul a acuzat probleme grave respiratorii, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen. Azi, au apărut zvonuri potrivit cărora Florin Salam ar fi murit, dar artistul a declarat pe propria pagină de Facebook că nu a murit.

a murit salama murit salam

Revenind la ziua de 10 august, Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, l-a însoțit pe artist la spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut rău. Mai mult, manelistul ar fi acuzat probleme respiratorii care s-ar fi agravat până miercuri. Familia lui Florin Salam era extrem de îngrijorată în ultimele zile că starea de sănătate a acestuia se va înrăutăți. Reamintim că fratele artistului, Nelu Stoian, s-a stins din viață în 2020, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Citește și:Ce probleme a avut Florin Salam cu fiica lui, Betty:”A fost supărat pe mine”

Citește și:Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici:„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?'

Citește și:Cum s-au cunoscut Roxana Dobre și Florin Salam:„Ne-am așezat la masă și…'

Citește și:Roxana Dobre, reacție dură după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam:„În ce lume putem trăi'

Florin Salam: NU am murit

Vestea că Florin Salam ar fi murit s-a răspândit repede, iar la jumătate de oră distanță artistul a scris următorul mesaj pe Facebook:

Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor

În mod surprinzător, la aproximativ 15-20 de minute distanță, această postare a dispărut de pe pagina lui Florin Salam.

Betty Salam: Tata NU a murit

Betty, fiica lui Florin Salam, a fost prima care a reacționat, după apariția acestei știri și a lăsat următrul mesaj:

„Oameni buni, după cum bine vedeți eu sunt acasă, abia m-am trezit. M-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați să mai postați asemenea mizerii pe Instagram și Facebook. Nici n-am cuvinte. Acel om care a scris acel material e un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți acolo, în meseria ta. N-ai ce să faci. N-am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu care e cel mai muncitor. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie să fim sănătoși (…) Tata se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram', a spus Betty pe Instagram, extrem după ce s-a anunțat că tatăl ei ar fi murit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton