Cum se menține în formă Victoria Răileanu, după ce a renunțat la dieta vegetariană: „La asta reacționează corpul meu”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se menține Victoria Răileanu în formă, după ce a renunțat la dieta vegetariană. În vârstă de 34 de ani, frumoasa actriță din filmul „Taximetriștii' este într-o formă fizică de invidiat și recunoaște că nu face prea multe eforturi în acest sens. Timp de câțiva ani, blondina a exclus produsele animale din dieta sa, însă acum are un regim alimentar variat și adaptat nevoilor ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține Victoria Răileanu în formă, după ce a renunțat la dieta vegetariană. Victoria Răileanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. De-a lungul carierei, aceasta a jucat în diferite producții televizate și filme, precum „Daria, iubirea mea', „Doctori de mame', „Vlad', „Love bus: cinci povești de dragoste din București' sau, cea mai recentă, „Taximetriștii'. În prezent, Victoria Răileanu este logodită cu Adrian Ștefănescu, cel cu care formează un cuplu de aproape doi ani. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit câteva dintre trucurile ei de frumusețe, mărturisind că nu este neapărat o adeptă a sportului.

vic-9vic-9

Cum se menține Victoria Răileanu în formă. În cadrul aceluiași interviu, actrița a vorbit și despre oportunitățile profesionale. Aceasta a mărtusit că nu ar participa la un reality show-ul cu un format asemănător emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', însă s-ar vedea jurată într-un show de talente pentru copii.

Citește și: Victoria Răileanu și-a cunoscut logodnicul pe un site de dating, după divorțul de Conrad Mericoffer: „Am fost norocoasă”

Citește și: Victoria Răileanu s-a logodit cu iubitul ei, Adrian Ștefănescu: „A fost o surpriză superbă. Normal că am plâns”

Citește și: Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani: 'Știu cum e să ai și cum e să nu ai'. Mama ei și-a vândut bijuteriile pentru ca Nicole să meargă la un concurs

Citește și: „Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”. Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

Cum se menține Victoria Răileanu în formă, după ce a renunțat la dieta vegetariană

De câțiva ani, cunoscuta actriță a renunțat la dieta vegetariană. Regimul ei aliemntar este echilibrat și variat, însă recunoaște că evită excesele. Când vina vorba despre sport, Victoria Răileanu a mărturisit că mersul pe jos și clasele de yoga o ajută să se mențină în cea mai bună formă fizică.

„Eu am fost vegetariană acum câțiva ani, iar când am revenit la regimul normal, am fost mai atentă la ce îmi cere corpul. Am învățat să îmi ascult corpul, să văd cu ce anume rezonez, chiar și în materie de mișcare. Nu țin cure, nu am ținut niciodată cure de slăbit. Fac yoga, la asta reacționează corpul meu instant.

Nu fac cardio, însă merg mult pe jos. Dacă mă bagi într-o sală de fitness, n-o să rezist mult. Fiecare om cred că trebuie să găsească acel ceva cu care corpul lor se simte bine. Sportul ăla, activitatea aia', a declarat Victoria Răileanu pentru FANATIK.

„Mi-ar plăcea într-o emisiune cu copii'

Întrebată dacă ar accepta să ia parte la un proiect în televiziune, Victoria Răileanu a susținut că și-ar dori să lucreze cu copii, căci experiența acumulată de-a lungul timpului ar recomanda-o pentru un rol de jurat.

„M-aș vedea într-un show cu jurați. Era la un moment dat o emisiune cu adolescenți, cu copii. Mi s-ar fi potrivit pentru că la academia de actorie, la studiourile Buftea am lucrat cu copii de 6 până la 8 ani.

Mi-ar plăcea într-o emisiune cu copii, pentru că am și lipici la ei. Nu știu dacă aș fi în confort să fiu pe o insulă cu nu știu câți oameni. Nu cred că aș rezona cu un astfel de proiect. Încă nu știu exact cum vor fi proiectele viitoare. Am un spectacol, `First date`, la Teatrul Roșu, o dată pe lună sau la o lună și jumătate. O să mai vină niște proiecte, dar nu am acum detalii suficiente', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton