La 53 de ani, Sanda Ladoși evită operațiile estetice: "Când oi fi prea ciudată, mă retrag"

 Dumba Gabriela
.

Sanda Ladoși spune că nu are nici o intervenție estetică până la cei 53 de ani împliniți recent și nici nu are de gând să păcălească vârsta. Cântăreața evită chiar și injecțiile cu botox sau acid hialuronic, care șterg ridurile pentru că nu vrea să-și piardă trăsăturile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși nu are nici o problemă cu oamenii care apelează la artificii estetice pentru a părea mai tinere decât sunt, însă ea nu are de gând să facă asta. Cântăreața spune că îmbătrânirea face parte și ea din frumusețea și firescul vieții și are de gând să se bucure de fiecare clipă, fără a fi speriată de trecerea anilor.

21558835_1598868176831104_6098806569750607923_n21558835_1598868176831104_6098806569750607923_n

De ce nu vrea Sanda Ladoși să audă de intervenții estetice

La 53 de ani, Sanda Ladoși se simte foarte bine în pielea ei și nu face eforturi mari pentru a-și îngriji pielea. Genetica o ajută foarte mult, însă, și și-a propus să se bucure de fiecare etapă a vieții în mod natural.

„Să ne gândim că botoxul paralizează musculatura, nu știu dacă e ok. Mai bine o iau natural, iar când oi fi prea ciudată, mă retrag. Nimic nu e forever. Trebuie să și admit că și timpul trece iar îmbătrânirea face și ea parte din frumusețea vieții. Trebuie să știi cum să primești și asta.

Trebuie să știi să-ți porți anii pe care-i ai. Încă mă mai ajută natura, mă iubește ecranul. Fața o tratez cu o mare indiferență. E genetic, nu-i vreun merit al meu, așa m-a făcut mama.

Nu am nicio operație estetică. Nu le judec pe cele care-și fac, fiecare pentru sufletul ei o face, dacă așa se simte bine. Fiecare alege pentru el ce crede că e mai bine', a declarat Sanda Ladoși pentru impact.ro.

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi’ / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au mutat împreună. Cum fac față conviețuirii:„Deși se spune că nu duci problemele de la muncă acasă, noi…’ / EXCLUSIV

Citește și: Marius Morra s-a căsătorit în Maldive, pe plajă:'Ne-a plăcut foarte tare ideea'. Imagini de la nuntă

Citește și: Serena Williams s-a botezat, la 41 de ani!Din ce cult religios face parte acum și ce interdicții are

Cum are grijă Sanda Ladoși de siluetă

Sanda Ladoși ține mult la alimentația sănătoasă atât pentru copiii ei, cât și pentru ea. Și dacă pe vremuri se chinuia cu diete și sport intens, cântăreața s-a mai liniștit din punctul ăsta de vedere, dar cu toate astea reușește să-și mențină silueta.

Mănânc orice, și slănină, și untură, nici măcar sport nu mai fac cum făceam cândva. Miercurea și vinerea țin posturi, se mai curăță din organism.

Dar sunt genul de părinte care chiar mi-am luat carnea, laptele, făina și ouăle de la țară, pentru ca copiii mei să crească cu hrană cât se poate de sănătoasă.

Pâinea mi-o fac în casă, încă de când erau ei mici. La fel, fac pizza, prăjituri sub diverse forme. Fac cu mare drag și asta e mare lucru', a adăugat Sanda Ladoși.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton