Răzvan Fodor a rămas fără tată, la 14 ani: „De Crăciun eram pe străzi. Nu aveam de ce să mă bucur”. Cum l-a ajutat soția lui, Irina, să treacă peste suferință

 Radulescu Ruxandra
.

Răzvan Fodor a rămas fără tată, la 14 ani. Soții Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În ciuda diferenței de vârstă, Răzvan Fodor și Irina s-au înțeles bine din primele momente, iar în timp au devenit o familie. Răzvan a vorbit recent despre golul lăsat în urmă de moartea tatălui său și cum relația cu Irina l-a ajutat să vindece o parte din această suferință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor a rămas fără tată, la 14 ani. Răzvan Fodor a spus cum l-a ajutat Irina Fodor să-și vindece o mare suferință. Răzvan Fodor și soția sa, Irina, au fost invitații lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului său, unde au vorbit despre aspecte mai puțin cunoscute din viața fiecăruia, dar și din relația de cuplu. Răzvan Fodor a vorbit și despre unul dintre cele mai dureroase episoade din viața lui: moartea tatălui. Artistul a relatat cum l-a afectat dispariția părintelui său, pe vremea când era doar un adolescent de 14 ani, dar și cum, ani mai târziu, relația cu Irina Fodor a reușit să vindece o parte din această suferință.

razvan-fodor-e1637783215313razvan-fodor-e1637783215313

Răzvan Fodor a rămas fără tată, la 14 ani

Răzvan Fodor și-a deschis sufletul în podcastul lui Horia Brenciu, unde a vorbit despre moartea tatălui său. Tristul eveniment a avut loc pe când Răzvan avea doar 14 ani și a avut un efect profund asupra vieții sale. Cântărețul a relatat că nu mai găsea sens nici măcar în celebrarea Crăciunului alături de familie, însă toate acestea s-au schimbat după ce Irina Fodor i-a dăruit un copil și a devenit el însuși tată.

Citește și: De ce s-a temut cel mai tare Irina Fodor la America Express: „Au fost multe probleme de sănătate. În Mexic, răpirile pentru răscumpărări sunt la ordinea zilei”

Citește și: Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol: „În caz că rămânem însărcinate în același timp…”

Citește și: „Corpul meu a suferit niște transformări. Dacă te uiți așa la mine, vezi…’. Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă

Citește și: SURSE: Alexandru Piţurcă, audiat la DNA în dosarul în care e vizat tatăl lui. Victor Pițurcă a fost scos din arest și plasat sub control judiciar: „Nu am nicio treabă cu…’

„Tata s-a încăpățânat să se ducă la cei veșnici, când eu aveam 14 ani. Din momentul ăla Crăciunul s-a dus în altă zonă. Pentru mine nu mai avea niciun… De Crăciun eram pe străzi, treceam și pe la mama, dar eram în petreceri, în distracții. Nu aveam de ce să mă bucur de un brad. Am cunoscut-o pe Irina și primii doi ani nu am avut brad împodobit. Apoi a apărut copilul și lucrurile s-au schimbat', povestește Răzvan Fodor.

Cum l-a ajutat soția lui, Irina, să treacă peste suferință

Irina Fodor a recunoscut că nu știa deloc să gătească la începutul relației sale cu Răzvan Fodor, iar artistul mai mult se prefăcea că îi place mâncarea pe i-o servea partenera, ca să nu o supere.

Mânca cu noduri, de rușine ca să nu mă supere. Până la urmă mi-a zis: ‘Știi ce, eu știu foarte bine să gătesc, stai tu liniștită că gătește fratele tău pentru amândoi. Atât de rău, atât de rău. Își aduce aminte orice greșeală culinară făcută vreodată', a mai adăugat Irina Fodor.

Irina Fodor plănuia să ajungă profesoară

Irina Fodor a povestit că a dat admitere la Facultatea de Jurnalism, fără să spună părinților ei, care credeau că este interesată de Litere. După ce s-a văzut studentă, Irina Fodor a simțit că acesta este drumul ei în viață, căci, într-adevăr astfel l-a întâlnit pe Răzvan Fodor.

Trebuia să dau la Litere, să devin profesoară de română. M-am dus și am dat examen la Jurnalism fără să le spun alor mei. După ce am luat admiterea, gata, am știut că ăla este drumul meu și am luat-o din aproape în aproape. Până să apar pe sticlă m-am perfecționat de la reporterie la montaj video, editare de text', a mărturisit Irina Fodor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton