Cum se menține în formă Geanina Ilieș: "Nu mi-am chinuit niciodată organismul"

 Oana Pantazi
.

Deși nu se mai află de ceva vreme la pupitrul știrilor Antenei 1, Geanina Ilieș arată la fel de bine, fiind într-o formă de invidiat. Iată care este secretul siluetei sale perfecte și cum reușește să se mențină!

Geanina Ilieș s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, alegând să se dedice propriei afaceri – un salon de bronzat. Cu toate acestea, ea nu a putut sta prea mult timp departe de televiziune, unde a revenit pentru scurt timp, într-un reality show. Că fosta vedetă a Antenei 1 arată senzațional au putut constata recent fanii emisiunii Ferma, unde Geanina a fost concurentă, dar și cititorii revistei VIVA!, în a cărei ediție de luna mai fosta știristă a pozat pentru un pictorial extrem de fierbinte.

Geanina nu consummâncăruri fast-food, dar adoră ciocolata

La aproape 34 de ani, Geanina Ilieș, care este și mama unui băiețel în vârstă de 13 ani, arată impecabil. Care este secretul siluetei sale perfecte? Vedeta a povestit pentru pentru CSID că o alimentație sănătoasă, combinată cu sport și tratamente corporale reprezintă formula câștigătoare:

Nu am un ritual anume. Am grijă la alimentaţie, fac sport şi profit de toate serviciile din clinica proprie, însă să nu credeţi că am timp să o fac zilnic. Zilele mele sunt foarte aglomerate şi am nevoie de foarte multe vitamine şi proteine care să mă ajute să fac faţă.

Nu mănânc mult. În general, am doar mese regulate. Încerc să iau micul dejun cu foarte puţine grăsimi, la o oră după ce mă trezesc, astfel ard caloriile pe tot parcursul zilei. Ocolesc mâncărurile de la fast-food, consum cât mai multe fructe, chiar şi confiate, şi beau cel puţin 2 l de apă.

Nu mi-am chinuit niciodată organismul, nu îi interzic să consume, spre exemplu dulciuri, atunci când îmi cere. Niciodată nu exagerez în consumarea unor alimente păcătoase. Recunosc, îmi place foarte mult ciocolata, dar asta nu înseamnă că o mănânc zilnic', a declarat Geanina și o credem pe cuvânt, deoarece nu degeaba a fost declarată cândva Cea mai atrăgătoare vedetă din România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton