Meghan Markle ar fi născut în secret, acum două săptămâni. Prinţul Harry, proaspătul tătic al bebeluşului regal, s-a dat de gol

 Dumba Gabriela
.

Oficial, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, bebeluşul pe care îl aştepta cu sufletul la gură întreaga planetă, a venit pe lume pe 6 mai 2019. Au existat numeroase controverse legate de data la care s-a născut bebeluşul regal, fiind speculaţii că Meghan Markle a născut mult mai devreme, cu două săptămâni înainte de data anunţată oficial. Cel care a alimentat speculaţiile a fost chiar Prinţul Harry.

Prima imagine cu bebelușul regalPrima imagine cu bebelușul regal

Sarcina ducesei a fost ţinută în permanenţă sub lupă de către presa din întreaga lume,  dar chiar şi aşa, Meghan ar fi reuşit să păcălească pe toată lumea.  Astfel, Meghan Markle ar fi născut cu două săptămâni mai devreme decât data anunţată oficial, iar cel care a dat de gol planul secret al Casei Regale este chiar Prinţul Harry, proaspătul tătic al bebeluşului regal.

Astfel, Ducele de Sussex a făcut o afirmaţie de care în mod cert nu şi-a dat seama, din pricina emoţiilor. Când a fost întrebat cu cine crede că va semăna micuţul Archie, Prințul Harry a făcut o remarcă şocantă pentru fani: „Bebelusii se schimba foarte mult in doua saptamani. Am decis sa il monitorizam o luna pe fiul nostru pentru a observa schimbarile. Nu stim inca cu cine va semana'.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor n-a fost arătat în primele ore de după naştere, deşi aceasta este tradiţia, ci la două zile după.  Totuşi, fanii cuplului sunt fericiţi că bebeluşul regal a fost perfect sănătos la naştere.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton