Cum arăta Cătălin Măruță la începutul carierei. Totul despre primele emisiuni ale prezentatorului TV: ”Aveam emoții”

 Stamen Diana
.

Are totul. E unul dintre cei mai longevivi prezentatori de divertisment din România, iar tainele televiziunii le-a deslușit de mult. Împreună cu Andra formează cel mai iubit cuplu din showbizul autohton și au doi copii superbi, pe care nu se feresc să-i expună pe rețelele de socializare. Și, totuși, ce ar mai avea de spus Cătălin Măruță? Multe! Și le aflați chiar din acest interviu…

Cum îți amintești începuturile tale în televiziune? Cum au fost primele emisiuni? Împărtășește-ne câteva amintiri de neuitat…

Cred că nu îmi dădeam cu adevărat seama ce se întâmplă. Aveam emoții, da, dar nu îmi dădeam seama la început ce înseamnă să te vadă lumea la televizor, să te recunoască pe stradă, să te judece aspru dacă greșești. Televizorul e ca o lupă imensă, tot ce faci poate părea exagerat, orice cuvânt sau gest capătă alte dimensiuni. Mi-am dat seama ce înseamnă asta când mă felicitau persoane pe stradă, îmi dădeam seama ce responsabilitate am. Amintirile care mă amuză și acum sunt despre zilele în care un invitat întârzia sau chiar nu venea și trebuia să umplu o grămadă de timp în direct. Nu știu cum, dar reușeam. Luam telefoane în direct, mai vorbeam cu colegii din regie, a fost o lecție de improvizație.

Cum ți se pare că ai evoluat din punct de vedere profesional și cum te-ai schimbat ca moderator, odată cu trecerea timpului?

Cu siguranță, m-am și maturizat și am trecut prin atâtea feluri de situații că acum mi-e greu să cred că m-ar mai surprinde ceva. Sunt, deci, mai relaxat în direct.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

Sunt convinsă că, deși ai două decenii de experiență în TV, încă te mai confrunți cu stresul și cu emoțiile. Care sunt cele mai mari temeri înainte și-n timpul emisiunii?

Am emoții, uneori, când sunt legat afectiv de ceva ce urmează să prezint. Poate e vorba despre prieteni sau chiar rude, când vine Andra în platou îmi fac mai multe griji, să știi. În rest, nu aș zice că am temeri, mă și bazez, ca orice moderator TV, pe o echipă grozavă care stă în culise mereu și se asigură că totul merge bine.

FOTO: Facebook

Cătălin Măruță și DavidCătălin Măruță și David

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton