Cum se înțelege Maria Constantin cu foștii ei socri, cei care s-au ocupat de creșterea fiului său: ”Băiatul meu este...”

 Calin Maria Bianca
.

Toată lumea știe faptul că Maria Constantin are un copil, pe Codrin, din prima căsnicie cu Ciprian Tapotă Lătărețu. Lucrurile nu au mers foarte bine între cei doi și s-a ajuns la divorț, moment în care fiul a rămas în grija tatălui și a părinților lui. Artistei i-a fost extrem de greu să își lase copilul, însă a făcut-o pentru binele lui, astfel că azi este extrem de recunoscătoare pentru ajutorul venit din partea foștilor socrii. Iată cum se înțelege după trecerea anilor cu tatăl copilului, cât și cu părinții acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trecutul Mariei Constantin, din punct de vedere amoros, este unul destul de tumultuos. A trecut prin mai multe căsnicii eșuate, însă acum și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Robert Stoica, care a cerut-o și în căsătorie, anul viitor, în luna iulie, urmând să aibă loc marea nuntă.

maria-constanin-2maria-constanin-2

Anii au trecut cu o viteză greu de imaginat, iar în timp ce Maria Constantin a devenit o artistă cunoscută, micuțul Codrin a crescut, ajungând să fie un adolescent în adevăratul sens al cuvântului. Frumoasa blondină a încercat pe cât posibil să fie mereu alături de fiul ei în vârstă de 12 ani, însă pentru momentele în care nu a reușit, nu poate decât să le mulțumească foștilor socri.

Citește și: Câți bani cere Maria Constantin la o nuntă:”Cânt orice gen muzical”

Citește și: Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica:„Tocmai de asta și alegem luna…'

Citește și: Pomana de un an pentru Petrică Mîțu Stoian are loc la un azil de bătrâni din Craiova:'Am pregătit 350 de porții' / EXCLUSIV

Citește și: Silviu Prigoană și soția lui, nași la o nuntă fastuoasă.Mihaela a atras toate privirile cu rochiile pe care le-a îmbrăcat

Cum se înțelege Maria Constantin cu foștii ei socri

Fără a se sfii, nu doar o dată, ci de mai multe ori, Maria Constantin a declarat că a ales ca fiul ei să rămână cu tatăl său și părinții lui, tocmai pentru binele lui. Pe atunci, ea nu avea o situație materială bună, astfel că nu a vrut să îl chinuie pe Codrin cu un trai lipsit de condiții. Artista nu regretă deloc alegerea făcută, ci din contră, are numai cuvinte de laudă la adresa părinților lui Ciprian Tapotă Lătărețu.

,,Niciodată nu îmi cere bani de buzunar, mi-a spus ce își dorește, i-am cumpărat, dar nu este genul care să ceară. Dacă i-a plăcut ceva, îi spun să își ia mai multe exemplare și spune că nu, că sunt scumpe. Este un copil care este educat foarte frumos și foarte bine de către bunicii lui paterni', a mărturisit, pentru Playtech.ro, Maria Constantin.

Maria Constantin, mândră de fiul ei 

Nu a putut să fie zi și noapte lângă fiul ei, însă Maria Constantin s-a implicat cât de mult a putut. De cele mai multe ori, timpul liber și vacanțele erau în jurul lui Codrin, însă asta nu este tot. Artista își dorește acum să-i ofere tot ceea ce vrea, dar băiatul nu a fost crescut așa, ci cu o bună lecție privind banii și lucrurile materiale.

'Tot timpul îmi spune: nu, că și tu muncești pentru bani, mai bine cumpărăm lucruri care îmi trebuiesc, adică nu este genul cheltuitor și asta nu poate decât să mă bucure, pentru că în general, copii din ziua de azi nu sunt așa', a mai continuat Maria Constantin pentru sursa menționată mai sus.

În ce relații a rămas Maria Constantin cu tatăl copilului și foștii socri

În viața Mariei Constantin au fost mai multe momente tensionate și neplăcute privind relația cu Ciprian Tapotă Lătărețu. Deseori se certau, însă cu trecerea timpului au realizat că ar fi bine să aibă o relație bazată pe respect și armonie, totul de dragul lui Codrin.

Acum, Maria Constantin și tatăl copilului ei vorbesc destul de des, bineînțeles, discuțiile fiind doar despre fiul pe care-l au împreună. De asemenea, în ceea ce ține de foștii ei socrii, Maria Constantin nu are decât de bine de zis despre ei, fiind recunoscătoare pentru tot ajutorul oferit, dar mai ales pentru educația frumoasă a lui Codin. 

Nu este nevoie să mă interesez la școală, pentru că oricum țin legătura cu tatăl lui și îmi spune foarte multe lucruri, știu tot ce se întâmplă, dacă este ceva în neregulă, mă anunță', a mai povestit Maria Constantin.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton