Ce a descoperit Sanda Ladoși după moartea lui Bogdan Stanoevici: "Nimeni nu a reușit să-și salveze persoanele pe care le-a pierdut..."

 Dumitrache Laura
.

Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici au fost foarte buni prieteni, iar artista a fost devastată după moartea actorului. La doi ani de la moartea acestuia, Sanda Ladoși face mărturisiri surprinzătoare. Vedeta a dezvăluit odată cu moartea prietenului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși i-a fost aproape actorului Bogdan Stanoevici, iar pe toată perioada spitalizării a avut grijă de el. După moartea actorului, vedeta a suferit foarte mult. Bogdan Stanoevici s-a stins din viață pe 12 ianuarie 2021, lăsând în urmă multă durere.

sanda si bogdansanda si bogdan

Sanda Ladoși a declarat recent că nimic nu este întâmplător, iar moartea actorului a fost o întâmplare nefericită. De asemenea, vedeta a declarat că și-ar fi dorit să rămână în Africa de Sud, acolo unde a trăit momente de neuitat. Cu toate astea, artista mărturisește că își iubește prea mult țara și mai are multe de aflat despre ea.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Sanda Ladoși, după moartea lui Bogdan Stanoevici și a lui Ioan Gyuri Pascu:”Straniu eveniment”

Citește și:Sanda Ladoși, dezvăluiri despre relația cu Ștefan Iordache, la 14 ani de la moartea actorului:”Au fost momente unice”

Citește și:Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul de Laurențiu Reghecampf la lăutari. Avocatul impresarei:„Se va face apel pentru pensia alimentară!'

Citește și:Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite.Florin Dumitrescu a refuzat să folosească amuleta pentru a o salva: „Nu e cazul. E…”

Ce a descoperit Sanda Ladoși după moartea lui Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși, 52 de ani, a avut o relație de prietenie apropiată cu Bogdan Stanoevici. Actorul a decedat pe 12 ianuarie 2021, iar la aproape doi ani de la moartea acestuia, artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Cântăreața a declarat că și-a schimbat părerea despre viață, iar după moartea prietenului ei a descoperit că nimic nu este întâmplător.

„Sunt multe de spus pe tema asta, nu știu dacă multă lume ar înțelege și prefer să mă abțin. Sunt anumite elemente care după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu el am avut foarte multe explicații. Nu a fost ceea ce mi-am dorit, dar, din păcate, în fața Universului, în fața Creatorului, în fața a ceea ce înseamnă viața, pentru fiecare dintre noi, niciodată nu știm ce se întâmplă. Și, cu siguranță, nimeni nu a reușit să-și salveze persoanele pe care le-a pierdut. Oricine și-ar dori să aibă o asemenea putere și ești neputincios în fața unor astfel de evenimente”, a declarat Sanda pentru playtech.ro.

Sanda Ladoși: „Universul e pură matematică”

Artista susține că moartea este un lucru cert și nimeni nu are nicio șansă în fața ei. De asemenea, Sanda Ladoși este de părere că moartea lui Bogdan Stanoevici a fost dureroasă, dar există multe explicații pentru care lucrurile s-au întâmplat așa.

Nu sunt fatalistă, dar cu siguranță există un plan divin, Universul acesta e pură matematică, nimic nu e întâmplător. E firesc că și noi avem liberul nostru arbitru. Dar cred totuși că punctele esențiale ale vieții noastre sunt oarecum acolo, prescrise”, a mai spus artista.

Sanda Ladoși și-ar fi dorit să rămână în Africa de Sud

Sanda Ladoși are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Ani de zile s-a dedicat muzicii, devenind una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a declarat că și-ar dori să emigreze în Africa de Sud. „Africa de Sud. De departe, cea mai frumoasă experiență. Cred că a fost singurul loc în care mi-aș fi dorit să rămân. Nu știu de ce, nu aș putea să-mi explic acum, dar am avut sentimentul acela ca și când am mai trăit o dată acolo.Nu am o explicație logică, dar probabil faptul că m-am simțit atât de bine. Energia locului a fost atât de specială. Mi-a plăcut mult, mult de tot.', a dezvăluit Sanda.

Chiar și așa, artista nu intenționează să părăsească România. Sanda nu consideră că și-a cunoscut îndeajuns țara, motiv pentru care vrea să o descopere în următorii ani. „Eu sunt româncă și rămân româncă până la capăt.”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton