Ce schimbare importantă a făcut Dana Rogoz, în viața ei, la început de an: "Adevărul este că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce schimbare importantă a făcut Dana Rogoz, în viața ei, la început de an. Dana Rogoz, 37 de ani, este o artistă foarte solicitată. În afară de proiectele cinematografice, publicul o poate vedea adesea pe scenele teatrelor din București. Vedeta este, de asemenea, foarte dedicată familiei sale cu Radu Dragomir, cei doi fiind părinții a doi copii, Vlad și Lia. Rcent, Dana Rogoz a împărtășit fanilor că a luat o decizie foarte importantă, la început de an, care-i va schimba viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce schimbare importantă a făcut Dana Rogoz, în viața ei, la început de an. Actrița în vârstă de 37 de ani este nu numai o mîmică foarte devotată familiei, dar și o artistă îndrăgostită de meseria ei ei. Dana Rogoz este una dintre cele mai solicitate actrițe din România și nu ezistă să se implice în proiecte de teatru sau cinematografie. Ea a recunoscut recent, că reponsabilitățile pe care și le-a asumat, în ultimul an, în ceea ce privește cariera, au copleșit-o și are de gând să facă o schimbare radicală a stilului de viață.

324908654_855643485707246_3652181469548034688_n324908654_855643485707246_3652181469548034688_n

Ce schimbare importantă a făcut Dana Rogoz, în viața ei, la început de an?

Dana Rogoz a împărtășit fanilor de pe social-media noua ei rezoluție la început de an. Vedeta este cunoscută ca fiind foarte implicată în cariera ei și că nu refuză niciun proiect. Ei bine, Dan Rogoz a decis să își schimbe ritmul de lucru pentru a petrece mai mult timp cu familia, dar și pentru a evita epuizarea. Actrița a povestit cum a petrecut o seară mimunată alături de soțul ei Radu Dragomir și prietenul lor Dan Rădulescu, discutând la un pahar de vin.

Citește și: Dana Rogoz, experiență neplăcută în aeroportul din Paris: „Cum este posibil așa ceva?'

In mod obisnuit as fi spus „am inceput anul in forta”. Dar adevarul e ca, desi am cereri si multe proiecte in asteptare, eu nu am intrat inca in ritmul meu obisnuit de lucru. Am luat-o mai usor. Si, ce sa vezi, nici nu ma simt vinovata. Cert e ca finalul lui 2022 a fost asa de incarcat, incat – proaspat intoarsa din vacanta cu familia – tot simt ca mai am nevoie de timp de odihna, de timp cu prietenii, de timp pentru mine. Aseara mi-a facut mare placere sa stau la un pahar de vin cu Radu si cu Dan Radulescu. Sa fim seriosi, o seara de relaxare si buna dispozitie nu va afecta proiectul nostru in niciun fel. Dimpotriva, tot procesul de lucru devine si mai placut.
Nu am avantul de a mai face inca alte 17 chestii in paralel.
Mai e cineva care vrea ca in 2023 sa isi schimbe stilul de lucru si, implicit, stilul de viata? Caci eu cam asta simt sa fac, sincer.„,a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz, despre relația dintre copiii ei: „Eram speriată”

Dana Rogoz este o mămică foarte grijulie și împărtășește mereu fanilor momentele frumoase pe care le petrece alături de copiii ei, Vlad și Lia. Între cei doi micuți este o diferență de vârstă de câțiva ani, așa că vedeta a fost îngrijorată înițial cu privire la cum se va Vlad cu surioara lui mai mică. Dana Rogoz a relatat că fiul ei a acceptat-o până la urmă pe Lia, chiar dacă la început era mai gelos.

Citește și: Prin ce suferință trece Dana Rogoz în această perioadă. Ce se întâmplă în familia ei:„Nu va mai fi niciodată la fel’

Citește și: Marius Morra s-a căsătorit în Maldive, pe plajă:'Ne-a plăcut foarte tare ideea'. Imagini de la nuntă

Citește și: Serena Williams s-a botezat, la 41 de ani!Din ce cult religios face parte acum și ce interdicții are

Vlad nu a fost foarte fericit. Ideea e că el nu era un copil care să își dorească un frate sau o soră, la modul că mi-a zis ce nevoie avem. După care a acceptat, că e mai bine decât credeam. Eram îngrozitor de speriată de felul în care o va primi, mai ales că primele trei zile în spital am fost doar noi două. A fost prima pauză după două luni de stat împreună continuu. Și el, și Radu m-au văzut atunci la geam. (…) De la prima întâlnire s-au apropiat și mai mult. El e foarte atent cu ea, vrea să o distreze, să îi fie bine, are grijă să nu cadă. (…) Au o relație foarte frumoasă și cred că cele mai puternice momente sunt cele atunci când îi vezi pe ei bine', a spus actrița la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton