Rețetă de paste în sos de brânză cu verdețuri proaspete

 Calin Maria Bianca
.

Rețetă de paste în sos de brânză cu verdețuri proaspete. Un preparat culinar delicios și ușor de gătit. Te-ai săturat de mâncărurile grase, cu carne, și vrei să îți răsfeți papilele gustative cu ceva mai simplu. Ei bine, este momentul să încerci rețeta de paste în sos de brânză cu verdețuri proaspete. Sunt cu adevărat delicioase, simplu de făcut și ideale după mai multe mese bogate în calorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când vine vorba despre paste, știm că provin din Italia. Cu siguranță cei care au fost în Italia cel puțin o dată, au avut ocazia să simtă gustul unic și inconfundabil al mâncărurilor cu specific italienesc. Ei bine însă, poți să te bucuri și tu de asemenea delicii, asta dacă respecți pas cu pas rețetele și pui toate ingredientele necesare.

Citește și: Paste carbonara fără smântână.Rețeta lui Florin Dumitrescu

Citește și: Rețetă de paste cu sos de caju.Se prepară rapid!

Citește și: De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu:”Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită”

Citește și: Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Ei bine, se fac mai ușor decât ai crede și te poți bucura mereu de un gust unic, asta datorită varietății sosurilor și a modului în care se prepară. Asigură-te că ai toate ingredientele din lista de mai jos și mergi direct la bucătărie pentru a prepara rețeta de paste în sos de brânză cu verdețuri proaspete.

Rețetă de paste în sos de brânză cu verdețuri proaspete – Ingrediente

300 g paste

20 g unt

300 ml smântână pentru gatit

70 g parmezan ras fin

100 g gorgonzola

100 g mozzarella rasă

60 g baby spanac

25 g busuioc

50 ml ulei masline

cateva picaturi suc lamaie

piper proaspăt macinat

sare

Rețetă de paste în sos de brânză cu verdețuri proaspete – Mod de preparare

Se fac în mai puțin de 30 de minute, iar gustul este unul inconfundabil. Cu siguranță o să fie una dintre rețeteletale favorite. Pentru inceput puem 3 l de apă la fiert. Când dăîn clocot adăugăm 3 lingurițe de sare ce vor intensifica aroma pastelor.

Lăsăm pastele să fiarbă conform instrucțiunilor de pe pachet. În tot acest timp cât fierb pastele, ne vom ocupa de sos. Punem verdețurile într-un mixer vertical, adăugăm sare, ulei de măsline și foarte puțin suc de lămâie, apoi le pasăm până se mărunțesc.

Într-o tigaie mare și adâncă topim untul. Apoi, turnăm smântâna de gătit și adăugăm cele trei tipuri de brânzeturi. Amestecăm până când se topesc și se omogenizează. Adăugăm verdețurile tocate și amestecăm câteva minute. După gust, se mai pune sare și piper. Între timp s-au fiert pastele, așa că le scoatem din apă și le punem peste sos.

Amestecăm ușor ca să se incorporeze pastele în sos, le punem în farfurii, iar deasupra putem adăuga parmezan ras și câteva frunze de busuioc proaspăt. Poftă bună!

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton