Cum se înțelege Gina Pistol cu chef Cătălin Scărlătescu. Adevărul despre relația lor: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Acum ceva timp, Gina Pistol ne-a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi sunt colegi la „Chefi la cuțite', emisiune difuzată pe Antena 1, însă nu-i leagă doar atât, ci și o frumoasă relație de prietenie. Partenera lui Smiley are doar cuvinte de laudă la adresa îndrăgitului bucătar și-i este recunoscătoare pentru că a știut să-i fie mereu alături. Iată ce părere are și despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Spune drept, te-a învățat Scărlătescu să gătești?

Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

gina-pistol-catalin-scarlatescugina-pistol-catalin-scarlatescu

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete. (zâmbește)

Citește și: De ce Smiley nu a mers în vacanță cu Gina Pistol și fiica lor, Josephine:”Nu am avut ocazia să…”

Citește și: Ce reguli le-a impus Gina Pistol bunicii și bonei lui Josephine, înainte de a pleca în vacanță:„Nu sunt genul de mamă geloasă”

Citește și: Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei:„Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile…' / EXCLUSIV

Citește și: A murit Franco Gatti de la formația Ricchi e Poveri:”A plecat o parte din viaţa noastră”

Cum se înțelege Gina Pistol cu chef Cătălin Scărlătescu

Să știi că l-am intervievat pe Scărlătescu acum câteva luni și a vorbit foarte frumos despre tine… Cred că a venit momentul să-i întorci favorul. Cum este Cătălin, pentru tine?

Exact așa este… (zâmbește) Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp.

Ești un om extrem de optimist și vesel. Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale?

Sunt un om optimist, dar mai am și momente când îmi pierd din entuziasm, ca toți ceilalți. Cu toate acestea, felul meu vesel de a fi vine la pachet cu mine! Nici nu îmi dau seama cum aș putea să aleg un singur moment, nu cred că există unul singur. Dacă nu am pierdut ceva până la această vârstă este faptul că mă bucură enorm lucrurile simple, chiar și când pentru cel de lângă mine ar putea părea nesemnificative. Trăiesc la o intensitate aparte, așa că orice moment în care am fost fericită… am fost cea mai fericită.

„Sunt un om care, în momentul de față, are tot ce visa când era copil'

Gina, ai o carieră solidă în televiziune, ai o relație de lungă durată în care pare că ești fericită. Bănuiesc că este cea mai bună perioadă a vieții tale. Îți mai lipsește ceva?

Sunt un om care, în momentul de față, are tot ce visa când era copil și consider că toate lucrurile pe care nu le am încă Dumnezeu mi le va oferi la momentele potrivite. Mă bucur de ce am acum, de ce trăiesc în momentul acesta și mă las purtată de destin.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton