Cum se descurcă artistul Călin Goia ca tată cu 3 copii: „Cea mai mare temere a mea este...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se descurcă artistul Călin Goia ca tată cu 3 copii. Solistul trupei Voltaj și soția lui, Andreea, sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună trei copii. Deși petrece o mare parte a timpului pe scenă, artistul este dedicat familiei și se implică în educația celor mici. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre temerile care îl încearcă de când a devenit tată, mărturisind că își dorește să „facă o treabă bună'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă artistul Călin Goia ca tată cu 3 copii. Călin Goia, solistul trupei Voltaj, este tatăl a trei copii – Petru (15 ani), Tudor (14 ani) și Maruca (6 ani). De când a devenit părinte, artistul a mărturisit că viața i s-a schimbat radical și este mândru că cei doi băieți și fiica lui sunt pasionați de muzică. Cântărețul a fost prezent în viața copiilor săi încă din prima zi, mărturisind că nu a fugit nici de schimbat scutece, nici de însoțit la lecții și nici de activități recreative. Recent, Călin Goia a dezvăluit cea mai mare temere a sa în legătură cu modul în care își îndeplinește rolul de tată.

c-9-1c-9-1

Citește și: Cu ce se ocupă acum Călin Goia de la Voltaj:„Mă pot lăuda cu succese financiare'

Citește și: Horia Brenciu, Călin Goia şi Cristian Hrubaru au văzut împreună concertul Rammstein

Citește și: Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani.Actorul din Top Gun și Die Hard suferea de o boală gravă

Citește și: Elena Merișoreanu se iubea cu fratele Ionelei Prodan când și-a cunoscut soțul. Cum a confruntat-o pe amanta lui Viorel Croitoru:„Eram prietene, ca două surori'

Cum se descurcă artistul Călin Goia ca tată cu 3 copii

Artistul a mărturisit că se întreabă zilnic dacă își îndeplinește bine rolul de tată, conștient fiind că deciziile de acum vor avea un impact puternic asupra viitorul celor trei copii ai săi.

„Cea mai mare temere a mea și cea mai mare provocare este aceea că cei mici sunt niste minuni care trebuie modelate și trebuie să ai grija să nu le strici. Aceasta este temerea mea și preocuparea mea de zi cu zi.

Sper că fac o treaba buna, însă niciun părinte nu e perfect, însă e important să ne străduim și când aud acele reclame la TV în care zic petrece jumătate de ora cu copii, e trist să faci reclama la așa ceva. E cel mai important să fii în spatele lui și la un moment dat să tii distanta, dar să știe că se poate baza pe tine la nevoie. Și după ce creste, cu liniștea asta emoțională, va fi foarte bine!', a declarat Călin Goia, potrivit WOWnews.

Artistul și soția lui au o afacere imobiliară

De curând, solitul trupei Volaj și soția lui au deschis o afacere în domeniul imobiliar.

„M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente, în sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase, dar lăsate cumva în negura vremurilor.

Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă. Andreea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii',  a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton