Alex Delea, despre filmul în care joacă împreună cu Elena Chiriac: "Am rămas șocat, nu îmi imaginam că este atât de greu"

 Laciu Andreea
.

Alex Delea și Elena Chiriac vor juca împreună în cel mai nou film produs de Matei Dima, cunoscut publicului din România drept BRomania. Recent, acesta a dat lovitura cu pelicula „Teambuilding”, care a reușit să se situeze pe primul loc în topul celor mai de succes filme românești din ultimele trei decenii. Acum, Matei Dima pregătește un nou proiect de amploare, iar în distribuție îi regăsim pe Alex Delea, Elena Chiriac, Antonia și Iancu Sterp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce au trecut prin experiența Survivor România, Alex Delea și Elena Chiriac apar tot timpul împreună. Chiar dacă s-a spus că ar fi devenit iubiți, momentan se știe clar doar că au mai multe proiecte profesionale comune. Cei doi vor fi și colegi în filmul lui Matei Dima, iar câștigătorul Survivor a dezvăluit acum mai mult detalii din culise.

alex-delea-1alex-delea-1

Alex Delea și Elena Chiriac, colegi pe platoul de filmare

Pe lângă actorii deja consacrați, precum Anca Dinicu și Alex Bogdan, BRomania pariază și pe vedete precum Antonia, Alex Delea sau Elena Chiriac. Câștigătorul Survivor România a dezvăluit ce înseamnă pentru el toată această experiență inedită. Filmul „Haita de acțiune” ar urma să fie lansat în primăvara anului viitor. Este o satiră polițistă, iar fostul Războinic joacă rolul unui bodyguard.

„O să am un rol de mă sperie și pe mine, jur. Sunt dur rău de tot. Rău și corupt într-un fel. Filmul ăsta e ceva…Eu nu am văzut niciodată un film atât de complex ca acesta în România. Cu cascadorii, nebunii, bătaie, nu am văzut așa ceva și mai sunt și eu în distribuție.

O să fie mamă-mamă. Sunt niște cascadorii grele rău de tot, nu e ceva simplu. S-a depus o muncă foarte mare. A fost o fază cu o cascadorie și am zis că o fac eu, dar când mi-a arătat ce este de făcut m-am răzgândit. Le-am zis că dacă o fac acolo se termină rolul meu. Sunt salturi, cascadorii grele și nu poți așa fără o pregătire intensă', a povestit Alex Delea, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Citește și: Când începe „Survivor România' 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină'

Citește și: Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din „Green Book” a fost găsit fără suflare pe o stradă din Bronx

Citește și: Elena Chiriac a spus adevărul despre relația cu Alex Delea: „Am ales să stau un pic mai retrasă”. Vor juca împreună într-un film

Citește și: Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: „Trecem peste. Nu am meritat”

Ce a dezvăluit câștigătorul Survivor despre proiect

Deși mulți s-ar aștepta ca Alex Delea să aibă emoții, lucrurile nu au stat deloc așa. În plus, are și motive să fie relaxat, căci trăiește această experiență inedită și alături de Elena Chiriac, cea cu care a legat o strânsă relație de prietenie după Survivor România.

„Eu am norocul că nu am emoții. Aproape deloc. Sunt foarte energic. Însă e foarte diferit. Eu, când am mers prima zi acolo, nu mă gândeam că așa se filmează un film. E complicat tare rău de tot. Nu e așa cum credeam eu. E incredibil. Am văzut că pentru 5 minute filmezi o zi întreagă și repeți o grămadă. Plus că tragi și 10 duble.

Eram o dată și am filmat de atât de multe ori o scenă ca să iasă bine încât am avut un deja-vu, mi se pare că fac mereu același lucru, nu mai ies de aici. E foarte plăcut, îmi place enorm, dar am rămas șocat, nu îmi imaginam că este atât de greu să faci un film. Nu știam că este atât de greu', a mai dezvăluit Alex Delea.

„Filmul se va lansa anul viitor și vom începe filmările în curând. O să joace cu mine și Alex Delea în filmul ăsta. Înțeleg că va fi o comedie polițistă la care încă se lucrează. Mi-am dorit foarte mult, de când am terminat actoria la Londra, să pot să pun în practică ce am studiat și ceea ce îmi și place. Dar viața mea a luat-o pe alte drumuri, către televiziune, către online. Iar acum sper că a venit și momentul actoriei’, a spus și Elena Chiriac într-un alt interviu, conform sportm.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton