Pe ce a cheltuit Dorian Popa 4 milioane de euro în cinci ani: "Banii investiți se vor întoarce cu profit"

 Dumba Gabriela
.

Dorian Popa a dezvăluit în vlogul său că în ultimii cinci ani a câștigat, dar și cheltuit aproape patru milioane de euro. Artistul nu se plânge că a investit tot ce a câștigat, ba dimpotrivă, pentru că toată această sumă fabuloasă se va întoarce la el cu profit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Dorian Popa dezvăluia câți bani câștigă din YouTube și rețelele de socializare. Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din țara noastră, depășind numărul de două milioane de abonați, atât pe Youtube, cât și pe Instagram. Acest lucru îi generează și venituri extrem de mari.

8907989079

Dorian Popa a câștigat, dar și cheltuit 4 milioane de euro în cinci ani

În ultimul vlog de pe Youtube, acesta a dezvăluit care este suma de bani pe care a cheltuit-o în ultimii cinci ani, aproape patru milioane de euro.

'Îmi este mai simplu să aproximez cu tot cu investițiile în afaceri. Dacă aș vorbi despre ultimii cinci ani, cheltuieli personale cât și afaceri, vă pot spune că am depășit cred că suma de 3 milioane de euro, pentru că obiectiv vorbind, față de ce am agonosit acum și am pe dreapta, cam atât am produs și am și cheltuit, cred că peste totuși înspre patru.

Însă, nu uitați că banii investiți se vor întoarce cu profit și chiar și încasări, pentru că eu am plătit deja toate cheltuielile.

Ce se va întoarce, se va întoarce către mine. Din acești aproape 4 milioane de euro cheltuiți în afaceri și cheltuieli personale, nu cred că am cheltuit, cu tot cu mașini, mai mult de 500.000 euro pentru mine', a dezvăluit Dorian Popa în vlogul său.

Citește și: Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai:„Tot restul vieții mele!’

Citește și: Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe:„Eram timidă și…’

Citește și: Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Câți bani câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram

„Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal.

Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la „coada vacii”, suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei.

Și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro”, a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola, acum câteva luni.

Deși veniturile pot părea enorme, social media a devenit pentru artist un adevărat job full-time, care necesită și extrem de muncă.

„Este un full-time job, nu mai este un secret sau o glumă. Social media, așa cum era percepută acum 3-4 ani, când oamenii făceau mișto de mine și nu înțelegeau de ce implică atât de mult timp și atât de multă muncă.

Este un job cel puțin full time, pentru că, dacă vrei să excelezi, ca în fiecare job, trebuie să muncești peste numărul de ore pe care le ai. Elită există în orice domeniu și se poate ajunge aici prin foarte multă muncă. Asta se aplică și în social media. Cu cât stai și muncești mai mult și cu cât dedici mai mult timp platformelor tale, cu atât rezultatele vor apărea mai repede”, a spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton