„Abia asta e adevărat provocator. Și dureros”. Cum se descurcă Adela Popescu în rolul de mamă, cu 3 copii. Ce provocări întâmpină

 Calin Maria Bianca
.

Cum se descurcă Adela Popescu în rolul de mamă, cu 3 copii.. Toată lumea știe faptul că îndrăgita prezentatoare trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan. Din rodul iubirii lor, cei doi îndrăgiți prezentatori TV au și trei băieți absolut adorabili. Ei bine, dacă din exterior par a fi cei mai cuminți și ascultători, mama lor a dezvăluit în fața tuturor că lucrurile nu stau chiar așa. Iată tot ce a povestit, încă de la primele ore ale dimineții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Adela Popescu în rolul de mamă, cu 3 copii. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Între cei doi este o frumoasă poveste de iubire de ani de zile, astfel că în prezent se bucură de o familie superbă, la care alții doar visează. Au trei băieți minunați împreună, de care fiecare se ocupă cum știe mai bine. Totuși, mai sunt și zile când lucrurile 'o iau razna'.

img-2023-01-27t101728.953img-2023-01-27t101728.953

Azi a fost una dintre diminețile în care Adela Popescu a făcut cu greu față rolului de mamă! Nu, asta nu o spunem doar noi. Frumoasa prezentatoare TV a ținut să le arate fanilor ei din mediul online, că nu totul este roz în viața ei și nici ușor. Mai concret, le-a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat încă de când a venit ora de trezire a celor trei copii.

Citește și: Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei. Imagini cu prezentatoarea TV de acum 10 ani: „Poze de la naftalină'

Citește și: „Am dormit într-o morgă. Erau și…”. Adela Popescu a spus ce sacrificii a făcut pentru viața de actriță

Citește și: Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan, noii actori din serialul Lia: „Ne scot total din aria de confort'

Citește și: Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci. Cripta miliardarului costă cât un apartament în Capitală

Cum se descurcă Adela Popescu în rolul de mamă, cu 3 copii.

Adela Popescu poate fi considerată fără dar și poate o mamă eroină! Are trei copii cu diferențe mici de vârstă între ei, iar ea se descurcă de minune cu creșterea lor. Bineînțeles, are și ajutoare, mai ales că nu este casnică și are numeroase treburi și pe plan profesional. Totuși, sunt zile când nimeni nu este lângă ea pentru a-i da o mână de ajutor, mai ales la primele ore ale dimineții. Așa s-a întâmplat și azi, iar frumoasa prezentatorea TV 'a răbufnit'. Le-a arătat fanilor cum începe dimineața ei, și cu bune, și cu rele.

Nu să culc trei copii e cel mai complicat, așa cum as fi bănuit. Ci să fac tot felul de scheme ca să nu se trezească reciproc foarte devreme. Abia asta e adevărat provocator. Și dureros', a povestit Adela Popescu la Instagram.

Adela Popescu și-a scos băieții la zăpadă

Adela Popescu a recunoscut că viața de mamă nu este mereu simplă și frumoasă. Îndrăgita prezentatoare TV a explicat, spre surprinderea multora, că nu îi este atât de greu să îi adoarmă pe băieți, problema fiind, de fapt, la trezire. Mai concret, dacă unul dintre cei trei se trezește mai devreme și ceilalți doi îl vor urma. Ei bine, trecând peste asta, zăpada de afară i-a mai adăugat o sarcină în plus. A trebuie să se mobilizeze să-i îmbrace pe toți trei în hainele de iarnă, fără ca unul sau altul să aștepte prea mult. De asemenea, acum așteaptă momentul cânt toâi vor vrea la baie, unul câte unul.

'Stați! Să îi îmbrac pe toți trei în echipamente de zăpadă ca mai apoi să vrea la pipi e, cred, la egalitate', a mai scris Adela Popescu la secțiunea de InstaStory.

Mama lui Radu Vâlcan, ajutor de nădejde pentru Adela Popescu

Adela Popescu are pe cine se baza când vine vorba de lăsarea copiilor în grija altcuiva. În cazul în care Radu Vâlcan este ocupat și nu poate, la fel și ea, apelează fie la mama ei, fie la soacra sa. Una din două cu siguranță își face timp pentru a veni să stea cu nepoții. De asemenea, deși nu mulți știu aceste lucru, frumoasa prezentatoare TV are o relație foarte bună cu mama soțului ei, după cum chiar ea a povestit în urmă cu mai mult timp.

Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții’, a povestit Adela Popescu pentru Unica.ro.

Sursă foto: Facebook / Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton