Cum s-a schimbat viața Simonei Secrier, după moartea lui Mihai Constantinescu: "Am luat tot de la zero!"

 Dumba Gabriela
.

A trecut un an și jumătate de la moartea lui Mihai Constantinescu și viața Simonei Secrier, văduva regretatului artist, s-a schimbat radical. Din cauza restricțiilor pandemiei, viața de artist nu a fost deloc ușoară în 2020, așa că Simona a fost nevoită să se reorienteze profesional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Secrier spune că Dumnezeu i-a dat putere să meargă mai departe și să facă schimbări atât de mari în viața ei. Chiar dacă i-a fost și îi este foarte greu fără Mihai, Simona spune că rugăciunile, dar și ambiția au ajutat-o să se ridice de jos și să meargă pe un cu totul alt drum decât se aștepta cineva.

fosta-sotie-mihai-constantinescu-primele-declaratii-moarte-artist-393366-2fosta-sotie-mihai-constantinescu-primele-declaratii-moarte-artist-393366-2

Invitată la emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, Simona Secrier a mărturisit că în viața ei a avut loc o schimbare la care poate puțini se așteptau. Având în vedere lipsa concertelor în contextul pandemiei, artista a mărturisit că a fost nevoită să se reorienteze și să activeze din nou ca economist.

„Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos.

Eu sunt economist. Am luat toul de la zero, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu', a spus Simona Secrier.

Întrebată dacă i-a fost greu să muncească din nou ca economist după o pauză lungă, soția lui Mihai Constantinescu a declarat că Dumnezeu i-a dat putere și a ajutat-o să facă față cu brio.

„Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă', a mai spus Simona.

Citește și: Gabriel Dorobanţu, audiat la DIICOT, după ce a fost victima hackerilor:'Au cerut bani de la prietenii mei în numele meu!'

Citește și: Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de urgență la spital.Are COVID-19 și a ajuns la Terapie Intensivă

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei:„M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui’/ EXCLUSIV

„Mi-a spus să stau liniștită, că este bine”

Pe 29 octombrie 2019, Mihai Constantinescu a încetat din viață, după 5 luni de agonie, în urma unui infarct. La 7 luni de la moartea regretatului artist, Simona făcea o mărturisire emoționantă.

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi, tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită, că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult’, a mărturisit Simona.

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au format un cuplu timp de 25 de ani, însă și-au oficializat relația abia în ultimii ani. Marele regret al Simonei este „că nu am reușit să facem un copil’.

„Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine’, a mai adăugat ea.

Artistul suferea de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. Din cauza acestora, în urmă cu zece ani, suportase două intervenții chirurgicale pe cord, cand i s-au montat două valve, la o clinică din Târgu Mureș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton