Drama neștiută a actriței Cezara Dafinescu. A luptat cu depresia după decesul soțului: "Voiam să mor!"

 Dumba Gabriela
.

La 72 de ani, Cezara Dafinescu își împarte viața între casă, doctor și cimitir, acolo unde merge la mormântului fostului soț, Gelu Fronea, despre care a spus de nenumărate ori că a fost sufletul său pereche. Pandemia a pus pe pauză și spectacolele, așa că actrița nu mai are nici măcar bucuria de a urca pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cezara Dafinescu și Gelu Fronea au trăit o poveste de dragoste ca-n romanele pe care le citim cu lacrimi în ochi. S-au iubit enorm, el fiind bărbatul pentru care actrița a divorțat după 23 de ani de George Motoi. Însă, în 2003, cel pe care îl numea sufletul ei pereche a murit într-un tragic accident de circulație, lăsând-o pe Cezara Dafinescu într-o depresie cruntă.

2-1182-118

Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâția ani, am în minte privirea și ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru un om care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta. Pe mine nu m-a mai interesat teatrul și a fost perioada mea, de vreo 6 ani, în care am vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei', spunea Cezara Dafinescu despre mariajul cu cel de-al doilea soț, Gelu Fronea.

După ce a disparut marea ei dragoste, Cezara Dafinesccu a vrut să moară. A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor', spunea actrița la câțiva ani de la moartea soțului ei.

La ora 1.00 am vorbit cu el, și la ora 3.00 m-a sunat Poliția să-mi spună că motocicleta este la ei. Eu voiam să mor. Poate că s-a întâmplat așa pentru că l-am iubit prea mult', a mai spus Cezara Dafinescu.

Citeste si: Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Citeste si: Cezara Dafinescu, dezvăluiri incredibile despre Zoe, fiica soților Ceaușescu: „De câte ori iubea pe cineva, iubitul dispărea”

Citeste si: Ovidiu Lipan Țăndărică, mărturisiri neașteptate despre viața amoroasă, la 67 de ani: „Sper să îmi găsesc un suflet tânăr'

După moartea lui Gelu Fronea, rudele acestuia au dat-o în judecată pe Cezara Dafinescu

Aflată într-o depresie cruntă după moartea soțului ei, Cezara Dafinescu s-a trezit după ceva timp și chemată în judecată de o rudă a lui Gelu Fronea. În 2004, Alexandru Fronea, a dat-o în judecată într-un proces care a avut ca obiect Articolul 220 din Codul Penal, respectiv ocuparea unei locuințe pe care o deținea încă din timpul căsniciei cu primul soț, George Motoi.

În cele din urmă procesul nu a mai continuat pentru că Cezara Dafinescu și ruda respectivă au ajuns la o înțelegere. În momentul de față actrița locuiește în vila din Corbeanca, casă care cel mai probabil va fi moștenită de fiica sa din prima căsnicie, Raluca.

Cezara Dafinescu a avut mai multe probleme de sănătate în ultima vreme

Cezara Dafinescu a fost numită cetățean de onoare', în Bușteni și în Galați. În ultima perioadă, aceasta s-a confruntat și cu probleme de sănătate. În urmă cu șase ani, aceasta a fost diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală, fiind operată la Spitalul Universitar din Capitală. În acele momente de cumpănă, doctorii au decis montarea unei proteze la șold.

'Sunt bine după acele intervenții la șold, mulțumesc lui Dumnezeu. Pentru că este și pandemia asta, nu fac nimic deosebit, așa că am grijă de sănătatea mea, merg din șase în șase luni la medic, îmi fac analizele, ca să pot să îmi țin sănătatea sub control.

Acum sunt bine. Când mai plouă, ies și mă plimb prin ploaie, mă relaxează foarte mult acest lucru. Mai gătesc, mai fac o ciorbă și cam atât. Lucruri pe lângă casă. Mai merg și la Biserică, dar nu vreau să mă dau o mare bisericoasă, Dumnezeu este peste tot, după părerea mea', a declarat Cezara Dafinescu pentru playtech.ro.

Nu am spectacole. Sunt închise toate. Ce vreți să fac? Stau pe lângă casă. Nu vedeți că astăzi se deschid, mâine se închid? Unde, cum să joci așa? Am mai fost pe la cimitir, la ultimul soț, dar, cu pandemia asta, este mai greu. Eu sunt de părere că sufletul lui s-a înălțat la Ceruri și mă veghează de Sus', a mai spus Cezara Dafinescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton