Irinel Columbeanu, dezvăluiri picante în viitoarea sa carte: "Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre"

 Oana Pantazi
.

Irinel Columbeanu urmează să scrie o carte despre viața lui și este pregătit să revină în forță în lumea afacerilor, după ce a cunoscut declinul și sărăcia. Omul de afaceri spune că va vorbi despre relațiile sale cu femei celebre.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, dezvăluiri picante în viitoarea sa carte: „Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre”

Irinle Columbeanu are toate motivele să scrie o carte despre viața lui… Cu doar câțiva ani în urmă, era unul dintre cei mai respectați, dar și mai invidiați oameni de afaceri autohtoni. Într-o clipită, totul s-a destrămat ca un castel de nisip și milionarul de la Izvorani a ajuns să trăiască, din lux, aproape la limita sărăciei…

Pentru Irinel Columbeanu, vacanțele exotice alături de femei superbe, petrecerile și luxul erau ceva obișnuit și, cu siguranță, nu i-a fost ușor să se trezească, într-o clipită, în postura de om simplu, chiriaș la bloc și posesor al unei mașini la mâna a doua.

5882804158828041

Irinel Columbeanu scrie o carte inspirată din viața sa

Cu toate acestea, omul de afaceri a găsit resurse nebănuite și va reveni în forță. Irinel Columbeanu a anunțat că va scrie o carte despre viața sa, unde, cu siguranță, un loc important vor ocupa relațiile pe care le-a avut. Și cum printre femeile care s-au iubit cu omul de afaceri se numără Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Columbeanu, cartea se anunță de pe acum un best-seller…

Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec', a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Citește și: Schimbări în grila Antena 1. Chefi la Cuțite sezonul 9 înlocuiește iUmor. Ce se întâmplă cu show-ul de umor

Citește și: Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor. Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

Citește și: Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după operația pe creier: „A venit acasă!”

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…”/ EXCLUSIV

Cu ce femeie din viața lui s-ar împăca

Irinel Columbeanu va face dezvăluiri în viitoarea sa carte, așa cum a și spus, despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu femei mai mult sau mai puțin celebre. Iar printre acestea se numără Anna Lesko, Monica Columbeanu și Romanița Iovan. Omul de afaceri nu a vorbit prea des despre viața sa personală – deși, paradoxal, cândva el și Monica au fost protagoniștii unui reality show -, însă, acum ceva vreme a făcut o dezvăluire surprinzătoare…

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, fostul milionar de la Izvorani a fost pus în situația de a răspunde la o întrebare delicată. Întrebat cu cine s-ar împăca dintre Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Columbeanu, Irinel Columbeanu a răspuns fără ezitare.

El a spus că s-ar împăca cu Monica, mama fetiței lui, cea cu care a și fost căsătorit vreme de câțiva ani, înainte să divorțeze în urmă cu 9 ani. Omul de afaceri a fost sincer și a răspuns fără să stea pe gânduri că s-ar împăca cu modelul care acum locuiește în America, alături de fiica lor.

Acum rămâne de văzut cât de suculente vor fi detaliile pe care Irinel Columbeanu le va dezvălui în viitoarea sa carte…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton