Ce frumoasă e Namiko, fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka, la 2 ani. Micuța îi seamănă leit tatălui!

 Cica Cristina
.

Andreea și Cabral Ibacka sunt extrem de mândri de fetița lor și au toate motivele din lume! Namiko, în vârstă de 2 ani, este cuminte și absolut adorabilă! În plus, a început deja să facă cursuri de franceză, iar viitorul sună promițător în cazul ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea și Cabral sunt niște părinți grijulii, care sunt mereu atenți la nevoile fiicei lor. Mult timp au ținut-o departe de lumina reflectoarelor, iar până la un an și jumătate părinții au evitat să posteze imagini clare cu chipul fetiței lor.

Mulți se întrebau oare cu cine seamănă micuța și de ce misterul privind dezvăluirea chipului său. În cele din urmă, Andreea și Cabral au început să mai posteze filmulețe și fotografii cu minunea din viața lor.

Namiko-1Namiko-1

Namiko a început cursuri de franceză la 2 ani

Namiko este adorabilă și seamănă leit cu tatăl ei. Mai mult, prezentatorul a postat de curând o fotografie cu fiica lui, care a cucerit internetul. La doi ani, micuța a început cursuri de franceză și a decis să adopte un stil vestimentar aparte pentru a marca momentul.

Cu ochelari și o șapcă pe cap, în stilul celor purtate de franțuzoaice, s-a făcut anunțul: „Am început cursurile de franceză. Moutons, brie, cochon! Paris, je taime!'.

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș:”Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră”/ EXCLUSIV

Citește și: În sfârșit, Andreea și Cabral Ibacka au postat fotografii cu fetița lor!Cum arată micuța Namiko și cu cine seamănă

Citește și: Imaginea cu fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral a devenit virală.Fotografia a strâns mii de aprecieri și comentarii: Namiko e superbă!

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri:„Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…'/ EXCLUSIV

Namiko seamănă izbitor cu tatăl ei, Cabral

Precum era de așteptat, o serie de aprecieri și mesaje s-au strâns după publicarea imaginii: „E o minune de fetiță! Din așa părinți doar o drăgălașă minunată putea „răsări'!!!', 'Doamneee!!!O ador,e minunatăăă!', 'Doamne, ce seamăna cu tine. Sa fie sănătoasă si să vă aducă bucurii. E o scumpă', 'Doamne, îți seamănă izbitor de tare!', 'Mini Cabral', 'O frumusețe de fată! Seamănă cu tatăl ei', au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Namiko este plină de  energie și nu întâmplător Cabral a botezat-o „dragonul mic'. Prezentatorul ne-a spus în urmă cu câteva luni că nu reușește să-i facă față.

Nu-i fac. De fapt, nu-i facem… are ceva baterii d-alea americane, cu
Litiu și cu Ion. Eu am rămas pe chinezeștile 777… E veselă și zăpăcită, pupăcioasă și zdrăngănită…',
a spus Cabral în exclusivitate pentru VIVA!.

Cum a cerut-o Cabral de soție pe Andreea Ibacka

Andreea Ibacka recunoaște că nu crede în dragoste la prima vedere și nici în cazul lui Cabral nu a fost vorba despre așa ceva, însă umorul lui a cucerit-o în timp. Mai mult, i-a luat șase luni să iasă cu el la o cafea. Recent, actrița a rememorat cererea lui în căsătorie, moment parcă desprins din filmele romantice.

Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiune, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu, practic, am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta.

Eram deja de 3 ani împreună. Era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el’, a povestit Andreea Ibacka.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton