Cum s-a apropiat Ozana Barabancea de Biserică, acum 8 ani: "A fost un șoc!"

 Dumba Gabriela
.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ozana Barabancea este un om credincios și religios, a recunoscut tot timpul cu sinceritate acest lucru. Jurata de la Te cunosc de undeva a dezvăluit și unul dintre motivele care au condus-o pe acest drum, încă de când era copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea nu face paradă din credința ei în Dumnezeu, dar nu îi e rușine să admită că este un om religios, care respectă posturile, slujbele la biserică, preoții și Biblia. Spune că Dumnezeu a ajutat-o întotdeauna să meargă pe drumul drept, să fie un om corect și bun, mai ales că a crescut în acest spirit și multe minuni i s-au întâmplat de-a lungul vieții.

14956010-10154748959528658-3585556917481018138-n14956010-10154748959528658-3585556917481018138-n

„Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vis a vis de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții…

La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze', a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Citeste si: Cum arată Ozana Barabancea, 100% naturală, fără machiaj și fără să-și editeze pozele. A fost supranumită „regina filtrelor”!

Citeste si: Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu”

Citeste si: Ozana Barabancea a câștigat procesul cu fostul soț, dar nu este mulțumită de decizia judecătorilor

Ozana Barabancea a declarat că a auzit o voce care i-a spus că totul s-a schimbat, în sensul că drumul ei va duce de acum încolo către biserică.

„Parcă o voce mi-a spus: „totul s-a schimbat'. Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine.

Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat', a mai transmis artista.

Unde petrece Ozana Barabancea Paștele

„Vom fi foarte fericiți. De ce? Pentru că vom fi împreună. Pentru mine fericirea e egal cu împreună. Noi patru, eu cu Gloria cu Andrew și cu Daria vom fi la o rudă din Sibiu și vom petrece Sfintele Sărbători acolo, în familie, restrâns.

Niciodată nu am fost adepta petrecerilor, pentru că totuși Paștele e o sărbătoare care vine după un post, o introspecție. Sper să reușesc tot postul. M-am apucat să mă împărtășesc des, am dus-o și pe fiica mea', a mai declarat jurata de la Te cunosc de undeva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton