Monica Bârlădeanu, refuzată la rubrica Meteo, acum 20 de ani: "Mi-au zis că am gura strâmbă"

 Oana Pantazi
.

La 42 de ani, Monica Bârlădeanu este o actriță care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cunoscută atât pe plan intern, cât și internațional, actrița a mărturisit însă că începuturile sale în televiziune nu au fost chiar atât de ușoare, fiind refuzată din considerente ce țin de aspectul fizic!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe din showbizul autohton. Cu o carieră de invidiat acum, ea a mărturisit că nici pentru ea începutul în carieră nu a fost ușor. A muncit de la 16 ani pentru a-și ajuta familia, însă cea mai mare dorință a ei a fost să devină actriță. Scop de la care nu s-a abătut nicio clipă, în pofida faptului că, inițial, s-a lovit de niște refuzuri dureroase.

20172017

Monica Bârlădeanu, refuzată din cauza unui „defect” fizic

Oricât de greu ar părea de crezut pentru cei care o cunosc din filme pe Monica Bârlădeanu, care, de-a lungul timpului a impresionat atât cu talentul actoricesc, cât și cu frumusețea ei specială, la începuturile carierei sale actrița s-a lovit de prejudecățile celor din jur…

La prima ei interacțiune cu televiziunea, Monica Bârlădeanu a avut parte de un refuz surprinzător, cu atât mai mult cu cât acesta nu ținea de calitățile ei profesionale, ci de cele… fizice.

„Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la PRO TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba, eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!”, a mărturisit actrița.

Citește și: Dieta ținută de Monica Bârlădeanu la 41 de ani! Ce mănâncă într-o zi și care sunt alimentele la care a renunțat definitiv

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19: „M-am temut cel mai mult de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Trec printr-o perioadă foarte grea'

Citește și: Măruță, despre Jador:„Mă enerva, nu mi-a plăcut!’. Ce l-a făcut să-și schimbe părerea

Citește și: Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția.„N-am mai rezistat’

Muncește de la 16 ani

Monica Bârlădeanu nu a avut dintotdeauna viața glam de acum, în adolescență talentata actriță confruntându-se cu problemele financiare după moartea tatălui ei. Chiar dacă pare greu de crezut, prima ei profesie a fost cea de ospătăriță, Monica fiind obligată să se angajeze, deși încă nu avea vârsta legală. Din păcate, după moartea tatălui lor, Monica și cei doi frați ai ei au rămas doar în îngrijirea mamei, ale cărei venituri nu puteau susține întreaga familie. Drept urmare, adolescenta și-a luat primul ei job.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.

Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90, mărturisea Monica pentru Antena Stars.

S-a dat majoră ca să se angajeze

Pentru că nu era însă majoră, Monica Bârlădeanu a apelat la un tertip menit să-i mai aduage câțiva ani în buletin. Stratagema i-a reușit și a fost angajată, chiar dacă, acum, actrița recunoaște că arăta ridicol…

„Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!’, a mai povestit Monica pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton