Anna Duggar, însărcinată pentru a șaptea oară! Ce sex va avea bebelușul

 Mirea Roxana
.

Au existat mai multe zvonuri conform cărora Anna Duggar este însărcinată pentru a șaptea oară. Acum, a venit și confirmarea oficială. Aceasta a dezvăluit, prin intermediul rețelelor sociale, că va deveni mamă pentru a șaptea oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă de la începutul lui 2021 s-a tot speculat că Anna Duggar, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată, confirmarea a venit, într-un sfârșit. Familia Duggar se va mări cu încă un membru. Anna a tot evitat, în ultima vreme, să apară în fotografiile de familie. De asemenea, aceasta a tot încercat să își ascundă burtica în poze pentru a nu se observa că este însărcinată pentru a șaptea oară.

a1-15a1-15

Anna Duggar le-a spus urmăritorilor că urmează să nască în toamnă. Chiar dacă aceasta era cunoscută ca fiind foarte deschisă cu fanii ei din mediul online, de data aceasta, a evitat să ofere marea veste încă de când a aflat că este însărcinată.

Citește și: Mădălina Urloiu a născut.Primele imagini cu fetița

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor:„Să nu mai zică nimeni nimic'

Citește și: Sindy de la Survivor, dusă de urgență la spital cu Salvarea:„Ne-am panicat'

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate. Cum s-au împăcat:„Am luat-o de la zero'/ EXCLUSIV

Anna Duggar, însărcinată pentru a șaptea oară

Anna Duggar le-a făcut fanilor ei o frumoasă surpriză. Aceasta le-a mărturisit că este însărcinată cu cel de-al șaptea copil prin intermediul unui video emoționant. Cu această ocazie, internauții au aflat și sexul copilului.

În respectivul video, putem vedea cum Anna și soțul ei, Josh, se aflau sub o umbrelă. Peste ei, au început să cadă confetti de culoare roz, iar din spatele celor doi, veneau alergând cei șase copii.

Este fată!! Suntem foarte fericiți să anunțăm că bebelușul cu numărul șapte este pe drum. Abia așteptăm să o strângem în brațe în curând, toamna aceasta', este anunțul postat de Anna Duggar pe Instagram.

Cum se va numi cel de-al șaptelea copil

Anna Duggar și soțul ei nu au dezvăluit care va fi și numele celui de-al șaptelea copil, însă, mai mult ca sigur, fetița va purta un nume care va începe cu litera „M'. Nu putem să nu avem în vedere faptul că pe ceilalți copii îi cheamă Mackenzie, Michael, Marcus, Meredith, Mason și Maryella.

Mackenzie este cea mai mare și are 11 ani, iar Maryella, mezina familiei, are 17 luni.

Josh și Anna Duggar au devenit cunoscuți după ce au apărut în show-ul „19 Kids and Counting'.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton