Cum petrece Dan Negru Revelionul. Câte ediții prezentate de el a văzut la TV: "Porecla de Regele audiențelor e o povară"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Pe Dan Negru îl vedem an de an la TV. Prezintă de 21 de ani Revelioane, însă puțini știu cum își petrece, de fapt, prezentatorul ultima zi din an. Dan Negru ne-a spus ce face de Revelion și a subliniat că a urmărit la televizor toate edițiile prezentate de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum îți petreci Sărbătorile?

Astea de iarnă, acasă cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod. Îşi vor aminti doar mirosul de Crăciun de acasă. E tot ce o să rămână.

Cum-petrece-Dan-Negru-Revelionul-1Cum-petrece-Dan-Negru-Revelionul-1

Dan Negru a văzut la TV toate Revelioanele pe care le-a prezentat

Spune-ne drept, câte Revelioane cu tine ai văzut? Cum erau înainte Revelioanele tale?

Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu. Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vechea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:”Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Foto EXCLUSIV! Cum arăta Dan Negru în urmă cu 20 de ani!Schimbarea spectaculoasă prin care a trecut 'Regele Revelioanelor'

Citește și: Ce se mănâncă în Noaptea de Revelion.Idei de meniu pentru noaptea de Anul Nou

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru 2021.Ce se întâmplă cu pandemia COVID-19 și ce trebuie să facem pentru a ne fi bine

Dan Negru: „Victoria are 1000 de părinți”

Cum  e  să  fii  numit  „Regele audiențelor? Cât de mult cântărește asta pe umerii tăi? Mai ai emoții înainte să vezi cifrele?

Porecla asta de „Regele audiențelor e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Libertatea, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton