Divorțurile anului 2020. Vedetele care și-au spus "adio" după mulți ani de relație

 Cica Cristina
.

Anul 2020 a fost, din păcate, unul al recordurilor negative, numărul mare de divorțuri din lumea mondenă completând peisajul general dezolant. Să fi fost de vină pandemia și impactul pe care acest virus teribil l-a avut asupra vieții noastre sociale și nu numai? Cert este că perioada de izolare le-a făcut pe multe vedete să realizeze ce înseamnă singurătatea în doi.

Amca Țurcașiu și Cristi Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie

În urmă cu 22 de ani, Anca Țurcașiu și Cristi Georgescu deveneau un cuplu, cu binecuvântarea Stelei Popescu, cea care le-a făcut cunoștință. Ulterior, artista povestea că a fost prima dată în viața ei când s-a uitat dacă un bărbat are verighetă… și-au construit o familie frumoasă și ea i-a oferit un fiu, acum în vârstă de 21 de ani, însă, în cele din urmă, mariajul lor s-a încheiat.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet-pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!, a anunțat artista, fără să vorbească despre motivele care au dus la despărțire

Divorturi-2020-1Divorturi-2020-1

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat după 7 ani

Divorțul dintre Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer a fost surprinzător pentru fanii lor. Actrița din serialul

„Vlad și actorul din serialul „Sacrificiul s-au despărțit după 7 ani. Conrad a mărturisit public că este un om liber și că unica legătură cu fosta lui soție este doar fiul lor, Carol. Apoi, Victoria a recunoscut și ea public despărțirea.

„În orice cuplu există și momente mai grele, pe care unele cupluri reușesc să le depășească, altele nu. În cazul nostru, nu am reușit să trecem peste un moment foarte greu din viața noastră. S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat am realizat că nu mai putem merge mai departe împreună, a spus actrița.

Gabriel Fătu și Georgiana au divorțat după 5 ani de la căsătorie

Gabriel Fătu și Georgiana s-au căsătorit în anul 2015 și iată că, după 5 ani, mariajul lor ajunge la final. Se pare că soția este cea care a decis să pună punct căsniciei și l-a chemat pe actor în fața instanței. Cei doi au avut o nuntă ca în filme, cu 700 de invitați, și și-au jurat iubire veșnică, însă acum au decis să pornească pe drumuri separate.

Gabriel Fătu nu este la prima experiență de acest gen, actorul divorțând pentru a doua oară. Georgiana Stancu a deschis un poces pentru stabilirea pensiei alimentare, a programului de vizitare, dar și a domiciliului fiicei lor, Ana Ingrid, în vârstă de 3 ani.

Eliza și Cornel Ilie au divorțat după 5 ani de căsnicie

În luna septembrie, o altă veste neașteptată lua lumea showbizului prin surprindere – Cornel Ilie de la Vunk a anunțat divorțul de Eliza, după 5 ani de căsnicie.

Artistul a mărturisit că, deși el și soția sa nu mai formează un cuplu, au rămas în relații bune, în special de dragul copiilor: „Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală”.

Antonia și Vincenzo Castellano au finalizat divorțul

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, Maya, care acum trăiește în Italia, alături de familia tatălui ei. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie a fetiței.

Între timp, Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea, căruia i-a dăruit doi fii, Akim și Dominic, însă situația lor era extrem de încurcată, deoarece artistul a fost obligat să-și dea iubita în judecată pentru stabilirea paternității copiilor! Dat fiind că Antonia era încă măritată, Alex Velea nu le-a putut da băieților numele lui, micuții numindu-se Castellano. La finele acestui an, Antonia a primit în sfârșit actele de divorș și este o femeie liberă.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț la câteva luni de la nuntă

După o nuntă ca în povești, vestea că Andreea Bălan și George Burcea divorțează a venit ca un fulger. Deși inițial au fost doar zvonuri în presă, despărțirea celor doi s-a confirmat, la doar 5 luni după nuntă. Ceea ce promitea să se încheie cu un divorț amiabil s-a transformat, din păcate, într-un război al declarațiilor, cu acuzații reciproce de infidelitate, început în presă și încheiat în social media.

Iar totul a culminat cu momentul în care George Burcea a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise. Prima înfățișare la tribunal pentru divorț a avut loc pe 1 octombrie, însă, dacă nu se vor înțelege în privința stabilirii custodiei și a pensiei alimentare pentru cele două fiice ale lor, Ella și Clara, procesul ar putea fi de lungă durată. Între timp, atât Andreea, cât și George și-au refăcut viețile, ea – cu Tiberiu Argint, el – cu Viviana Sposub.

Raluca și Walter Zenga au divorțat după 15 ani

După o căsnicie de 15 ani și alți doi ani de relație, în care și-au clădit o familie frumoasă, Walter și Raluca Zenga și-au spus adio. Acum, cei doi își vor disputa nu doar custodia copiilor, ci și o avere fabuloasă.

Mutați de nouă ani în Dubai, soții Zenga au locuit împreună într-o casă luxoasă din Palm Jumeirah, un cartier exclusivist de pe malul mării, a cărei valoare se ridică la minimum două milioane de euro. În plus, soții Zenga au  și un apartament care depășește suma de 250.000 de euro, dar și case în valoare de 350.000 de euro în România, plus o proprietate în Sardinia. Cel care a confirmat vestea a fost chiar Walter Zenga: „Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo!. Ulterior, s-a speculat că motivul divorțului ar fi infidelitatea Ralcăi.

Larisa și Alin Oprea au divorțat după 22 de ani de căsnicie

După 22 de ani de căsnicie, în care au lăsat impresia unui cuplu solid, în luna august, Alin Oprea și soția sa Larisa au luat pe toată lumea prin surprindere, anunțându-și divorțul. Din nefericire, ceea ce se anunța a fi o despărțire amiabilă s-a transformat într-un scandal de proporții, plimbat prin presă și pe la televiziuni, cu acuzații de infidelitate de ambele părți, totul urmând să se tranșeze, până la urmă, tot la tribunal. Miza? Averea de 1 milion de euro agonisită de artist de-a lungul carierei, dar și mai multe proprietăți, trecute ulterior pe numele copiilor.

După 25 de ani de carieră, Alin Oprea a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat, fără să aibă acces la propriii bani, după ce soția l-a lăsat fără drept de semnătură în bancă. Cel mai dureros pentru artist este însă faptul că relația cu cei doi copii ai săi s-a deteriorat.

Citește și: În ce relații este Anamaria Prodan cu primul soț. Cine e tatăl fiicelor ei:”N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o:”A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Citește și: Pepe își cântă suferința.Ce mesaj emoționant a transmis după divorțul de Raluca Pastramă

Citește și: Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret!Prezentatoarea de la Etno TV are doi copii

Analia Selis și Răzvan Suma au divorțat după 17 ani de căsnicie

Vestea separării Analiei Selis de violoncelistul Răzvan Suma, după 17 ani de căsnicie, a fost surprinzătoare. Cea care a anunțat divorțul a fost chiar artista: „La toți cei care de atunci până acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea să vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Ca să evit întrebări despre o posibilă împăcare, aș vrea să vă spun că, în ceea  ce mă privește, nu există drumul înapoi. Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă, alături de Noa și Tiago, a spus Analia Selis.

Artista argentiniană a ținut să menționeze însă că nu va părăsi România, doar pentru că acum nu mai este căsătorită cu un român, ci, din contră, se va bucura și mai mult de țara care i-a oferit foarte multe momente și oameni de neprețuit.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie

Poate cel mai șocant divorț al anului 2020 a fost cel dintre Pepe și Raluca Pastramă, care, după 8 ani de mariaj, au decis că a venit momentul ca drumurile lor să se despartă. Cea care a pus capăt relației a fost Raluca, cei doi soți urmând să divorțeze la notar.

După spusele artistului, el și Raluca ar fi încercat să-și rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, iar soția lui a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu considera că ar fi motive majore de divorț.

Ulterior au apărut și motivele… Raluca și-a acuzat soțul de agresiune și a cerut ordin de protecție împotriva lui, după ce artistul i-ar fi reproșat infidelitatea.

„Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut, spunea Pepe, la ieșirea din Tribunal, după ce soția sa și-a retras plângerea.

Antonia și Andrei Ștefănescu, divorț la un an de la nuntă

O altă despărțire neașteptată este cea dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia. Cei doi aveau șapte ani de relație și doar un an de când spuseseră DA în fața ofițerului Stării Civile…

Chiar dacă surprinzătoarea veste a venit la finele lunii noiembrie, din mesajul postat de artist pe contul său de socializare a reieșit că Andrei și soția lui erau separați de câteva luni bune și divorțaseră deja la notar pe cale amiabilă.

„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact, la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai, a scris Andrei  Ștefănescu pe contul său de socializare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat după 7 luni de mariaj

Cea mai mediatizată relație din showbizul autohton, cea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, a luat sfârșit la notar în luna martie, după 7 luni de mariaj. Povestea lor de dragoste a început tot cu un divorț… Bodi  și-a lăsat soția pentru ea. Din păcate însă, chiar dacă păreau făcuți unul pentru altul, milionarul și blondina nu au rezistat împreună „cu acte.

Totuși, în pofida divorțului, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt și, până spre finalul anului, povestea lor de dragoste a mai avut câteva sincope, omul de afaceri și fosta lui soție certându-se și împăcându-se în repetate rânduri. În cele din urmă, suspiciunile cu privire la violența lui Bodi au fost confirmate după ce Bianca și-a scos certificat de la IML, iar relația lor a luat sfârșit. La scurt timp după aceea, milionarul a fost arestat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton