Cum l-a afectat pe Cornel Ilie moartea părinților săi: „Mă surprind vorbindu-le în gând. Îmi pare rău că nu le-am zis...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum l-a afectat pe Cornel Ilie moartea părinților săi. Din păcate, Cornel Ilie și-a pierdut ambii părinți. Mama sa a murit când artistul era foarte tânăr, iar tatăl lui anul trecut. Despărțirea a fost extrem de grea, pentru că, spune solistul, „față de părinți te simți mereu același copil'. Cântărețul ne-a povestit cum l-a ajutat tatăl lui la începutul carierei, dar și ce regretă că nu le-a spus mai des celor care i-au dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel, din păcate, atât mama ta, cât și tatăl tău s-au stins din viață. Pe ea ai pierdut-o în tinerețe, când aveai doar 20 de ani, iar pe el, anul trecut. Știm că acestea sunt evenimente care te afectează la orice vârstă… Cât de greu ți-a fost?

Nicio vârstă nu este mai nimerită sau nu să treci prin experiența pierderii părinților. Față de părinți te simți mereu același copil, așa cum și părinții văd în copiii lor tot niște micuți, oricâți ani ar avea atunci. A fost la fel de greu în ambele cazuri, chiar dacă s-a întâmplat la diferență de 25 de ani. Îi iubesc enorm și-mi pare rău că nu le-am zis asta mai des.

cornel-ilie-2-1cornel-ilie-2-1

M-au ajutat mereu, m-au crescut cu multă grijă, cu multe sacrificii și nu au făcut decât să-mi dea încredere în mine, în toate alegerile mele, oricât de bune sau greșite erau. Mereu mă raportez la felul în care ei m-au educat față de cum îmi doresc să crească și copiii mei. Îmi pare rău că Zara și Cezar nu au putut să o cunoască pe bunica lor, ar fi iubit-o la nebunie.

Citește și: Ce relație are Cornel Ilie cu cei doi copii ai săi, după divorțul de fosta soție:„Există această distanță geografică, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur:Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut' / EXCLUSIV

Citește și: Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda: „Dor mare'

Citește și: Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii:„În sfârșit, ești campion mondial. Știm cât de mult ai suferit atâția ani'

Cum l-a afectat pe Cornel Ilie moartea părinților săi

Povesteai că tatăl tău ți-a fost un mare sprijin în cariera muzicală. Spune-ne tu, concret, ce ajutor ți-a oferit ție, dar și trupei Vunk, cum s-a implicat el…

Încă de când eram mic și a văzut că îmi place muzica, a început să-mi aducă să ascult benzi de magnetofon cu albume străine, pe care nu le puteai găsi pe nicăieri. Ne-a ajutat încă de la început cu microfoane, magnetofoane sau casetofoane pe care să ne înregistrăm muzica. Pe urmă, primul nostru demo într-un studio profesionist de înregistrări s-a întâmplat cu ajutorul lui, aranjându-ne o sesiune în studioul Radiodifuziunii Române, cel mai bun din țară la acea vreme.

Cel mai mare ajutor a venit însă în momentul în care ne-am lansat și ne-a plătit câteva clipuri, fără de care nu am fi putut să înaintăm pe drumul nostru, și erau destul de scumpe la acea vreme. Însă nu a contat asta, el chiar a crezut mereu în mine și în trupa noastră.

Cum l-a ajutat tatăl în carieră

Tot el a fost cel care te-a ajutat să-ți descoperi pasiunea pentru tenis. Îl mai practici și acum?

Tenisul l-am descoperit pe terenul unde mergea el să joace cu prietenii lui după serviciu. Acolo am și învățat pentru prima dată să joc, dar nu m-am ținut de tenis, era nevoie de prea multă disciplină sportivă, care nu se potrivea deloc cu felul meu de a fi.

M-am reapucat pe la începutul anilor 2000, și de atunci nu am mai întrerupt, joc foarte des, sunt foarte pasionat, este a doua iubire a mea, pe lângă muzică. Am jucat și cu tata în echipa de dublu câțiva ani, iar din acest an, m-am întors să joc pe terenul pe care am jucat prima dată și unde am jucat mult timp împreună cu el.

Ai vreun regret legat de părinții tăi? Crezi că sunt mândri de fiul lor acum, la 46 de ani?

N-am nicio îndoială că ar fi sau că sunt mândri de cum am evoluat, de faptul că nu mi-am abandonat niciodată pasiunea, că nu am renunțat, că sunt un tată norocos să aibă doi copii absolut superbi, deștepți și veseli. Mă surprind de multe ori gândindu-mă la ei, vorbindu-le în gând, dar cu atât evoluez mai mult, din ce în ce mai prezente sunt gândurile de recunoștință, de mulțumire, față de ce au făcut pentru mine și ce viață frumoasă mi-au oferit.

Cornel Ilie urcă pe scenă de Revelion

Te vom vedea pe scenă anul acesta de Revelion? Ce planuri ai pentru 2023?

Revelionul în mod sigur îl voi trăi pe scenă, iar anul care vine va fi și mai interesant decât 2022, pentru că pregătim un album nou și eu scriu deja o carte de ficțiune, care sper să apară în primăvara lui 2023. Și abia aștept să văd ce alte idei sau provocări mai apar pe parcurs.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Cristina Oltean, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton