Liviu Vârciu și Anda Călin nu reușesc să găsească bonă, deși oferă peste o mie de euro lunar: "Vor bani mulți și se implică foarte puțin"

 Radulescu Ruxandra
.

Liviu Vârciu și Anda Călin, mama celor doi copii ai artistului, au dat de un mare impas. Fiecare dintre ei este foarte ocupat cu viața profesională, astfel că au fost nevoiți să-și lase copiii în grija altcuiva. Liviu Vârciu și Anda au început să caute bone pentru micuții lor, dar nu au avut noroc. Cuplul a vorbit despre motivele pentru care le este dificil să găsească pe cineva potrivit pentru acest rol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și Anda Călin se află într-un moment foarte bun, în ceea ce privește cariera. Artistul este prezentator în cadrul emisiunii „Prețul cel bun”. Liviu își petrece o bună parte din timp pe platourile de filmare și îi rămâne tot mai puțin timp pentru viața de familie.

Anda, la rândul ei, și-a deschis un salon de înfrumusețare în Pipera și este extrem de implicată în această afacere, așa că nu mai poate avea grijă de copii, toată ziua. Cuplul de vedete a căutat din răsputeri o bonă însă nu prea a avut noroc.

liviu-varciu-carmina1667808223liviu-varciu-carmina1667808223

Liviu Vârciu și Anda Călin nu reușesc să găsească bonă, deși oferă peste o mie de euro lunar

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de succes. Cei doi au o familie frumoasă cu doi copii superbi, o fetiță pe nume Anastasia și un băiețel, Matei. Părinții micuților și-au dorit o bonă care să aibă grijă de cei mici, dar copiii nu s-au acomodat cu niciuna dintre persoanele pe care le-au angajat.

Citește și: De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum: 'Nu ne punem de acord cu…'

Citește și: Liviu Vârciu, dezvăluiri despre nuntă și relația cu Anda Călin:'O să ne căsătorim când…'

Citește și: Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici.Câți bani au câștigat

Citește și: Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli:Întodeauna m-am gândit

„Copiii stau acasă cu noi în cea mai mare parte iar în weekend mai merg la soacra mea. De o săptămână a venit o bonă, însă încă nu s-au adaptat cei mici cu dânsa. Trebuie să stau eu cu ei acum. Liviu a terminat filmările astăzi mai devreme și a fugit acasă. Acum noi avem o bonă din Republica Moldova, am mai avut încă două bone dar nu au rezistat…ca să zic așa.„, a menționat Anda Călin pentru Click!

Anda Călin, despre salariul pe care îl plătește bonelor

Un alt aspect delicat, invocat de Anda Călin, a fost negocierea salariului. Partenera lui Liviu Vârciu și-ar dori pe cineva care să lucreze part-time și să aibă grijă de cei doi copii după ce se întorc de la școală. Vedeta a mărturisit că pretențiile salariale au fost peste posibilitățile lor.

Sinceră să fiu nu este ca și cum ele stau toată ziua cu un copil, fata (n.r – Anastasia) este la școală, băiatul (n.r – Liviu Matei) este la grădiniță. Ei ajung acasă la șase, au timp liber destul de mult, dar pretențiile lor sunt prea mari pentru ceea ce pot ele să ofere. Vor bani mulți și se implică foarte puțin. Un exemplu concret să îți zic…Eu mi-am luat o bonă să mă ajute, nu să stea cu mine să mai vorbesc cu cineva prin casă. În total cu carte de muncă și salariu depășim suma 1.000 de euro pe lună.', a declarat pentru Click!, Anda Călin.

Anda Călin i-a dat bani lui Liviu Vârciu pentru a face un film

Anda Călin și Liviu Vârciu trăiesc o tumultoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Iubita lui Vârciu și-a vândut locuința, în 2017, și i-a oferit banii artistului pentru a face o producție cinematografică. Cei doi s-au mutat împreună în vila din Băneasa a cântărețului, însă după doi ani s-au despărțit. Liviu Vârciu a convins-o până la urmă de iubita sa să îl accepte înapoi, iar între timp și-au construit o familie frumoasă.

Liviu Vârciu mai are o fiică dintr-o relație anterioară cu Ami Teiceanu. Artistul are mare grijă de fata sa cea mare, Carmina, în vârstă de 20 de ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton