Mihaela Rădulescu, mic dejun cu Arnold Schwarzenegger și Felix Baumgartner. Cum au fost surprinși cei trei

 Ifrim Georgiana
.

Mihaela Rădulescu, mic dejun cu Arnold Schwarzenegger și Felix Baumgartner. De aproximativ 9 ani, fosta prezentatoare TV și celebrul parașutist austriac trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De-a lungul timpului, vedeta de televiziune a fost surprinsă în preajma mai multor staruri internaționale. Zilele trecute, aceasta a luat micul dejun cu celebrul actor din „The Terminator', într-un restaurant din Los Angeles.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De 9 ani, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu. Cei doi se înțeleg de minute și sunt plecați tot timpul în diferite colțuri ale lumii, în căutare de adrenalină. Fosta prezentatoare TV trăiește un stil de viață diferit, ea însăși mărturisind că a renunțat la „hainele de gală', în detrimentul „bocancilor' și a „echipamentelor sportive'. De când formează un cuplu cu sportivul austriac, aceasta a fost surprinsă în compania mai multor staruri internaționale, printre care se numără John Travolta, Patrick Dempsey, Max Verstappen sau Jason Momoa.

miha9miha9

Mihaela Rădulescu, mic dejun cu Arnold Schwarzenegger și Felix Baumgartner. De câteva zile, vedeta de televiziune și soțul ei se află în SUA. Cu această ocazie, cei doi s-au reîntâlnit cu prietenii lor apropiați și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Între aceștia, se numără și celebrul actor de la Hollywood.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, în doliu după ce le-a murit un prieten drag:”A fost prima dată când i-am văzut lacrimile”

Citește și: Cum este relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, după 9 ani:”Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru”

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu Cătălin Șerbănescu.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Doina Teodoru, comentariu acid la adresa lui Mihai Bendeac, la iUmor:”A fost atât de obsedat…”

Mihaela Rădulescu, mic dejun cu Arnold Schwarzenegger și Felix Baumgartner

Soțul Mihaelei Rădulescu are o relație extrem de apropiată cu Arnold Schwarzenegger. În urmă cu câteva zile, cei trei au fost surprinși luând micul dejun împreună, la un restaurant din Los Angeles. Imaginea a fost postată pe contul de Instagram a lui Felix Baumgartner și a strâns mii de aprecieri și comentarii.

Într-un interviu mai vechi, fosta prezentatoare TV susținea că întâlnirile cu Arnold Schwarzenegger au devenit o tradiție și a fost surprinsă de relație care există între celebrul actor și Nadia Comăneci.

„E aproape o tradiţie să ne vedem cu Arnold când ajungem în Los Angeles. Arnold şi Felix sunt prieteni buni de ani de zile. E o plăcere să conversez cu el, a fost foarte curios să-i povestesc despre România şi m-am bucurat să aud cât de mult o admiră pe Nadia Comăneci! (Arnold şi Nadia sunt foarte apropiaţi şi chiar au petrecut Crăciunul împreună – n.r.). E un tip jovial şi simplu, simpatic foc şi într-o formă fizică fantastică', potrivit libertatea.ro.

„Suntem împreună cam peste tot'

Într-un interviu pentru Viva!, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația ei cu celebrul austriac. Aceasta a adus în discuție avantajele și dezavantajele unui parteneriat la distanță, având în vedere profesiile celor doi.

„Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață.

Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road', a declarat Mihaela Rădulescu.

Sursa foto: Arhiva Viva! & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton