Cum gestionează Cosmin Seleși și soția lui gelozia în cuplu. De la ce pornesc certurile lor: „Eu sunt mai arțăgos. Disputele cele mai mari...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În noul număr al revistei VIVA!, Cosmin Seleși ne-a dezvăluit cum gestionează el și soția lui, Irina, gelozia în cuplu. Cei doi se consideră un caz fericit, pentru că, spune artistul, între ei nu au existat niciodată gelozii. Totuși, recunoaște că, la fel ca în multe familii, și ei mai întâmpină unele neînțelegeri. Fire deschisă, actorul și prezentatorul TV nu a ezitat să ne spună de la ce pornesc acestea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și Irina faceți parte din lumi diferite, din punct de vedere profesional, ea lucrând ca makeup artist. Faptul că tu ești cel „expus a provocat vreodată probleme în căsnicia voastră? Mă refer aici la unele gelozii…

Irina continuă să facă makeup doar pentru pasiunea ei, în prezent fiind șef producție într-un teatru din București. Nu au existat gelozii deoarece ea înțelege foarte bine ce presupune meseria mea.

cosmin-selesicosmin-selesi

Cum gestionează Cosmin Seleși și soția lui gelozia în cuplu

De la ce apar discuțiile în contradictoriu în cazul vostru? Care e mai „arțăgos dintre voi doi și cum ajungeți să faceți pace, din nou?

Eu sunt mai arțăgos și disputele cele mai mari sunt referitoare la plecarea în vacanță. Eu aș pleca tot timpul, dar soția mea este cu capul pe umeri. Vă spuneam și anterior că este echilibrul meu, așa că tind să ascult vocea rațiunii și motivația ei în astfel de momente.

Ambii cu joburi solicitante și cu doi copii acasă, mă gândesc că nu e tocmai ușor. Cum reușiți să faceți față tuturor provocărilor, vă împărțiți sarcinile în gospodărie?

Da, ne împărțim toate lucrurile în casă. Chiar dacă cel mai des ea gătește, spre norocul ei, îmi place mult să gătesc, dar și să mănânc! Așa că o ajut, când timpul îmi permite, și în bucătărie.

Actorul, soția lui și fiul lor au avut COVID-19

Vara aceasta te-ai confruntat cu unele probleme, din punct de vedere medical, atunci când ai avut COVID-19. Cum s-a manifestat boala în cazul tău? A ajuns și la soție și copii sau ei au scăpat?

Soția a fost prima, apoi am fost eu și a făcut și Tudor, dar a avut o formă destul de ușoară. Din păcate, soția s-a confruntat cu cele mai neplăcute simptome. Eu m-am simțit rău vreo două zile, dar nu am rămas cu niciun fel de sechele. Am trecut cu brio.

Ce planuri ai pentru restul anului? Ne mai pregătești vreo surpriză?

Vreau să plec în vacanță, la mare, la soare. Eu în fiecare an, iarna, merg la mare. V-am recunoscut deja că sunt disperat cu vacanțele. În rest, sunt aici, pe set, la filmări, de unde am și răspuns la acest interviu. Muncesc alături de o echipă tare faină și vă pregătim un show pe care sunt sigur că-l veți urmări cu atenție și la finalul căruia veți spune că… Batem palma!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Răzvan Lupică (PRO TV)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton