Cum decurg certurile dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „La un moment dat își pierde răbdarea!”

 Dumba Gabriela
.

Uneori mai apar probleme și în Paradisul familiei Vâlcan! Rar, ce-i drept, însă Adela Popescu susține că soluția este păstrarea calmului atunci când se iscă o ceartă în casa lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă vedeta Pro TV recunoaște că mai există mici certuri între ea și soțul ei și a dezvăluit de la ce pornește totul.

adela-popescu-radu-valcan-relatie-3adela-popescu-radu-valcan-relatie-3

Adela susține că năstrușnicii familiei, respectiv cei doi băieți Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), iscă uneori cearta din familia lor. Și dacă ea reușește să-și păstreze mai ușor calmul, Radu Vâlcan izbucnește. Astfel, Adela se vede în postura de a-i liniști pe toți cei trei bărbați ai familiei lor.

„Noi de la copii chiar ne luăm. Prima oară încerci să gestionezi scandalul cu copilul. Eu reușesc să nu mă enervez. Reușesc să nu prea mă enervez, soțul meu nu. Atunci, odată încerc să rezolv copilul, după care încerc să rezolv soțul. Zice: Da, că tu cu parentingul tău, cu cărțile pe care le citești, nu vezi că nu merge?

Și-i zic: Tu nu ai capacitatea să te calmezi, om mare, cum ai pretenția de la ăsta mic? Și-mi zice: Nu, că profită! La un moment dat își pierde răbdarea. Se enervează pur și simplu', a dezvăluit Adela Popescu la Vorbește lumea.

Ce iubește Radu Vâlcan la soția lui

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate.

Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei.

M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face', spunea și Radu Vâlcan în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, după 25 de ani de relație: „Lucrurile au luat-o razna”

Irina Loghin a copilărit în sărăcie cruntă: „Eram tunsă la piele, bântuiau păduchii pe la noi!”

Mihai Bendeac i-a donat 100.000 de euro cash lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor de stat: „Toți banii provin din vânzarea cărții'

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Monica Odagiu: „O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă”


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton