Cum arată Bonnie Tyler la 69 de ani. Viața i s-a schimbat complet după o operație nereușită

 Cica Cristina
.

Celebra cântăreață Bonnie Tyler are 69 de ani și a ales să nu apeleze la nicio operație estetică. A avut, la un moment dat, o intervenție nereușită, care i-a schimbat întreaga traiectorie a vieții. Iată cât de mult s-a schimbat în ultimii ani și cum arată astăzi Bonnie Tyler.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bonnie Tyler este o artistă extrem de apreciată și îndrăgită pentru talentul ei desăvârșit. A devenit cunoscută grație single-urilor „It’s a Heartache”, „Holding Out for a Hero” și „Total Eclipse of the Heart”. Debutul său a avut loc în urmă cu 42 de ani, în anul 1978, cu albumul „The World Starts Tonight”.

I MIGLIORI ANNI PRIMA PUNTATA 293I MIGLIORI ANNI PRIMA PUNTATA 293

De la debut și până în prezent nu a renunțat la ceea ce iubește cel mai mult: muzica, pasiunea pe care a moștenit-o de la mama sa.

Ce a făcut Bonnie Tyler înainte de a deveni cunoscută

În ciuda talentului și vocii sale, drumul lui Bonnie Tyler nu a fost unul simplu. Nu a dus o viață lipsită de griji și nu a „beneficiat” de un trai care să-i asigure liniște pentru a-și urma visul.

A crescut într-o familie cu venituri modeste, iar din muzică nu putea câștiga suficienți bani pentru a aduce în casă. Astfel, a fost nevoită să lucreze încă din liceu, iar la acea vreme s-a angajat casrieră la un supermarket.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Stela Bizdu este însărcinată a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație.Primele declarații

Citește și: Ștefan Manolache, fostul Andreei Antonescu, a fost părăsit de iubita însărcinată

Lira, piatră de temelie în cariera lui Bonnie Tyler

La vârsta de 17 ani a decis să participe la un concurs de talente. Vocea sa a fost apreciată și a obținut locul doi. A câștigat doar o liră, însă nu s-a lăsat nicio clipă descurajată și a crezut în potențialul său și că poate reuși.

„Concursul a fost o adevărată provocare pentru mine şi am rămas cu dorinţa de-a repeta ex­perienţa, nicidecum de a re­veni la viaţa mea dina­inte. Atunci am descoperit cu ade­vărat cât de mult îmi plăcea să cânt', a povestit Bonnie Tyler în biografia ei oficială, scrisă de Stephen Bowen Lawrence.

Inițial, s-a înscris în trupa „Bobby Wayne & The Dixies' și doi ani mai târziu și-a făcut propria formaţie, „Imagination'. A cântat prin cluburi, pub-uri, și ulterior a plecat în turnee în diverse orașe din Țara Galilor cu grupul The Mumbles.

Oricum ar fi, prima liră câștigată în muzică, la concursul de talente a fost o piatră de temelie în cariera sa de succes.

O operație nereușită i-a schimbat viața lui Bonnie Tyler

Din păcate, în prima parte a carierei sale, Bonnie Tyler nu s-a bucurat de un succes răsunător, iar problemele nu au ocolit-o deloc. În 1975 vedeta a început să se confrunte cu probleme de sănătate, care au ținut-o departe de scenă o perioadă. I-au apărut noduli pe corzile vocale, astfel că a fost nevoită să facă o pauză de la cântat.

În 1976 a fost operată pentru a-i fi înlăturați nodulii de pe corzile vocale. Reușita operației a fost parțială, căci Bonnie Tyler a rămas cu o răgușeală în voce.

Nu degeaba se spune că orice rău spre bine este, având în vedere că tocmai răgușeala i-a adus un succes nesperat. Noul timbru vocal a fost mai apreciat și întreg parcursul carierei sale a luat o nouă turnură. A strălucit în luminile reflectoarelor și o face până astăzi, dat fiind că artista intenționează să lanseze un nou album în primăvara anului viitor.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton