Cum crede șahistul Garry Kasparov că poate fi înlăturat Vladimir Putin: "Nu-i dați rampe de ieșire"

 Dumba Gabriela
.

Garry Kasparov are câteva variante pentru înlăturarea președintelui Vladimir Putin. Cunoscut ca un opozant al regimului de la Kremlin, mare șahist descrie, într-o serie de postări pe Twitter, scenariile care ar putea duce la înlăturarea lui Vladimir Putin de la cârma Rusiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Garry Kasparov propune, pe Twitter, câteva variante pentru înlăturarea lui Vladimir Putin și consideră că dacă oamenii ar ieși în număr mare în stradă s-ar putea schimba situația în Rusia.

(SP)CROATIA-CRIKVENICA-CHESS-GARRY KASPAROV(SP)CROATIA-CRIKVENICA-CHESS-GARRY KASPAROV

„Cum cade Putin? Un milion de ruși în Piața Roșie? O lovitură de stat a armatei sau a securității? Revolta unui oligarh? Toate cele de mai sus', scrie Garry Kasparov, pe Twitter.

Fostul mare şahist continuă: „Trebuie să fie evident că Putin este un obstacol în calea obiectivelor lor, fie că este vorba de putere, libertate sau prosperitate'.

Citește și: Papa Francisc s-a dus la ambasada Rusiei, după izbucnirea războiului ruso-ucrainean.Gest fără precedent la Vatican

Citește și: Andra, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Marin, la Românii au Talent:Cântă senzațional la acordeon

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică: „Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea/ EXCLUSIV

Sfatul lui Kasparov pentru înlăturarea lui Putin

„Dictatorii conduc prin frică și prin amenințarea/promisiunea că orice alternativă este mai rea. Acest calcul poate fi schimbat. Nu-i dați rampe de ieșire lui Putin.

Dați rampe de ieșire Rusiei după Putin, rușilor care îl vor abandona pentru binele națiunii și al lumii', mai scrie Garry Kasparov, citat de libertatea.ro.

Potrivit fostului mare şahist, „până acum, judecătorii ruși, comandanții, elitele de afaceri și alții nu au avut niciodată de ales între viața pe care și-o doreau și Putin. Majoritatea rușilor nu au simțit niciodată că au avut vreo alegere. Obligați-i să aleagă și nu-l vor alege pe Putin'.

Kasparov, despre prețul înlăturării lui Putin

Prețul înlăturării lui Putin va fi mare, deoarece puterea lui a crescut de fiecare dată când acesta a rămas nepedepsit, mai crede șahistul.

„Prețul va fi suportat de ruși, americani și europeni. Dar Ucraina plătește cu sânge, iar sacrificiul lor nu trebuie să fie în zadar. Nu ne putem întoarce la starea care a existat înainte', a scris el.

Fostul mare şahist mai spune că Putin este izolat într-un mod pe care rușii obișnuiți nu îl pot ignora, în ciuda valului de propagandă care va deveni tot mai disperat și mai evident pe zi ce trece.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton