Președintele Volodimir Zelenski, discurs cutremurător, în direct: „Dimineața de astăzi a fost una tragică pentru noi”

 Miniosu Alexandra
.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susținut un discurs cutremurător, în direct. Oficialul a transmis că dimineața de astăzi a fost una tragică pentru poporul ucrainean. Două rachete rusești au lovit Harkovul, oraș în care se află peste 20 de universități, dar și Piața Libertății, cea mai mare din Europa. Iată mesajul emoționant al liderului ucrainean!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Președintele Volodimir Zelenski a susținut un discurs cutremurător, în direct, în urmă cu doar câteva minute. Acesta a explicat, în detaliu, ce evenimente tragice au loc în țara pe care o conduce, după ce rușii au pornit războiul. În această dimineață, în țara vecină, două rachete au lovit Harkovul, oraș în care se află cele mai multe universități din Ucraina.

presedinte-ucraina-discurs-7presedinte-ucraina-discurs-7

Ziua de 24 februarie 2022 va rămâne mereu în amintirea omenirii drept o zi neagră, de doliu. Atunci a început, din păcate, războiul ruso-ucrainean, după ce rușii au pornit atacul. Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, nu a stat pe gânduri și a mers pe front, alături de soldații săi, pentru a-și apăra țara. Astăzi, el a povestit, pe larg, prin ce tragedie trece acum poporul ucrainean.

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE, chiar în timpul negocierilor ruso-ucrainene

Citește și: Zelenski, președintele Ucrainei, a jucat rolul unui președinte care apără țara împotriva Rusiei.Este actor de meserie

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Citește și: Mesaje tulburătoare găsite în telefonul unui soldat rus:„Mi-e frică, îi atacăm pe toți, chiar și pe oameni pașnici. Mamă, mi-e foarte greu!'

Președintele Volodimir Zelenski, discurs cutremurător, în direct

În urmă cu câteva minute, Volodimir Zelenski a susținut un discurs, în direct. Oficialul a vorbit despre tragedia care s-a produs în această dimineață, după ce două rachete au lovit orașul Harkov. De asemenea, el s-a declarat mulțumit de modul în care au acționat soldații ucrainieni, în a-și apăra țara.

Volodimir Zelenski a declarat că e mulțumit de soldații ucrainieni, deoarece dau dovadă de faptul că sunt uniți în a-și apăra țara. Din păcate, în ciuda acțiunilor lor, în Ucraina, mii de oameni au fost uciși. Oficialul a declarat că e „un preț mult prea mare' pe care poporul trebuie să-l plătească.

„Soldații își apară libertatea, sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut acum, de ceea ce am auzit aici. Sunt foarte fericit că simt această atmosferă, suntem uniți și este motivul pentru care sunt fericit acum.

Nu am știut că acesta este prețul pe care urmează să îl plătim și este o tragedie, este un preț mult prea mare pe care trebuie să îl plătim! Sunt mii de oameni care au fost uciși.

Nu citesc discursul de acum de pe o hârtie, pentru că hârtiile au pierdut iar realitatea din țara noastră este cu totul și cu totul alta. Ceea ce trebuie să facem față vieții reale, vieții adevărate, oamenilor uciși.

Cred că este dreptul nostru să fim egali, la fel ca si dumneavoastră! Suntem cei mai puternici oameni și cei mai buni oameni! Ucrainenii incredibili! Foarte des ne place să spunem că suntem peste ceilalți și ne bucurăm că puteți vedea acest lucru.

Sunt convins că vedeţi acum direcţia europeană a Ucrainei. Mi-ar plăcea să aud că această opţiune europeană a ucrainienilor pentru dumneavoastră este una care este sprijinită', a spus Președintele Volodimir Zelenski despre situația din Ucraina.

„Dimineața de astăzi a fost una tragică pentru noi'

În continuare, Volodimir Zelenski a spus că dimineața zilei de astăzi a fost una tragică pentru Ucraina. Conform spuselor lui, două rachete au lovit Harkovul, orașul în care se află mai mult de 20 de universități, dar și cea mai importantă piață, Piața Libertății. În urma atacului, au murit foarte mulți oameni. Însă, în continuare, președintele Ucrainei și soldații lui spun că luptă pentru libertatea poporului.

„Dimineața de astăzi a fost una tragică pentru noi. Două rachete au lovit Harkovul. Sunt mulți ruși, de asemenea, acolo. Sunt peste 20 de universități acolo, este orașul care are cele mai multe universități din țara noastră. Sunt oameni deștepți, sunt oameni inteligenți, sunt oameni educați acolo.

Este şi cea mai importantă piaţă acolo – Piaţa Libertăţii – şi se spune că este cea mai mare piaţă din Europa. Vă puteţi imagina, în această dimineaţă, două rachete au lovit această Piaţă a Libertăţii şi foarte mulţi oameni au fost ucişi acolo. Este un atac la libertate. Luptăm pentru libertatea noastră', a mai spus el, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton