Cum au fost filmați chef Sorin Bontea și fiica lui, la o petrecere: „Fata lui tata”

 Ifrim Georgiana
.

Sorin Bontea, apariție rară alături de fiica lui. Pe rețelele de socializare, celebrul bucătar a postat un videoclip emoționant în care dansează cu Miruna, fiica sa în vârstă de 20 de ani. Până în prezent, juratul de la „Chefi la cuțite' a evitat să-și expună familia în mediul virtual, însă, pentru că în acest weekend a avut loc un eveniment în familie, acesta a publicat mai multe imagini rare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, are 20 de ani și este studentă la o facultate din Barcelona. Tânăra este pasionată de design vestimentar, motiv pentru care a hotărât să-și aprofundeze cunoștințele în acest domeniu. În urmă cu câteva zile, familia Bontea a participat la un eveniment în familie, ocazie cu care bucătarul a postat câteva fotografii cu fiica și soția sa. Celebrul Bucătar și Miruna au fost filmați în timp ce dansau împreună, ipostază care i-a înduioșat pe internauți.

bontea-9bontea-9

Sorin Bontea, apariție rară alături de fiica lui. Miruna nu este străină de lumina reflectoarelor. Pe vremea când avea 16 ani, acesta a participat la emisiunea „Chefi la cuțite', acolo unde i-a impresionat pe cei trei jurați cu o rețetă de lava cake.

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea, studentă la o facultate din Barcelona. Cât costă un an școlar:”Ea a aplicat la două facultăți”

Citește și: Cum arată fiica lui Sorin Bontea, la 20 de ani.Miruna atrage toate privirile, în costumul de baie

Citește și: Astăzi s-a împlinit 1 an de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. De ce a lipsit Constantin Enceanu de la parastas:„Mi-e foarte greu să vorbesc la trecut despre el'

Citește și: Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct:„Acum e greu, când vine frigul și…'

Cum au fost filmați chef Sorin Bontea și fiica lui, la o petrecere

Juratul de la „Chefi la cuțite' nu obișnuiește să-și expună familia pe rețelele de socializare. Weekend-ul trecut, a avut loc reuniunea familiei Bontea la un eveniment privat. Cu această ocazie, bucătarul a postat o imagine rară cu soția sa, pe ringul de dans.

Totodată, Sorin Bontea a publicat și un videoclip în care dansează cu fiica lui, pe melodia „Daddy’s Little Girl'. Miruna a ales o rochie tip furou și o pereche de sandale negre. Internauții au rămas impresionați de relația celor noi și nu au ezitat să-și exprime aprecierea în secțiunea de comentarii.

„Ce frumos! Energia si conectarea dintre tata si fiica este atat de importanta, de frumoasa! Mi-ar fi placut ca si tatal meu sa ma invete sa dansez …Esti un suflet minunant Sorin' sau „Doamne cită puritate ,frumusețe și ceea ce ma impresionat și bucurat a fost privirea și atingerea ta ocrotitoare asupra fetitei.Felicitari și sa vă bucurati unul de celalalt. Mi s-a făcut dor de tata!', sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Fiica lui Bontea studiază în Spania

Miruna Bontea a fost admisă la o facultate de prestigiu din Spania, acolo unde studiază designul vestimentar. Aceasta este vorbitoare de spaniolă, motiv pentru care a și ales această țară, în detrimentul Italiei.

Deși este pasionată de gastronomie, tânăra a ales să nu-i calce pe urme tatălui său. Sorin Bontea a susținut că este mulțumit de alegerile fiicei sale.

„Ea a aplicat la două facultăți, în Milano și Barcelona, e aceeași facultate. A vrut la Barcelona Tikitaka. A zis că îi place mai mult Barcelona. Face niște desene drăguțele’, a declarat Sorin Bontea, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton